Γλίτωσε η Ρωσίδα καλλονή που ερχόταν Λάρισα για ραντεβού... Έκανε το θαύμα της η Αγία Παρασκευή!

Τυχερή μέσα στην ατυχία της στάθηκε η 25χρονη κοπέλα που λίγο μετά τα μεσάνυχτα ξεσήκωσε από Λάρισα, χωρίς να το θέλει φυσικά, Πυροσβεστική, Αστυνομία, ΕΚΑΒ αλλά και την 8η ΕΜΑΚ που έκανε ολόκληρη επιχείρηση για να την ανασύρει από τις όχθες του Πηνειού στα Τέμπη. Τελικά γύρω στη 1.30΄τα ξημερώματα οι άνδρες της ΕΜΑΚ την έβγαλαν πάνω και με φορείο μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας
που εφημερεύει, ευτυχώς δίχως να έχει κάτι το σοβαρό αφού μόνο στο πόδι της φέρεται να έχει τραυματιστεί ελαφρά. Μάλλον η εορτάζουσα σήμερα Αγία Παρασκευή εκεί δίπλα έκανε το θαύμα της!
Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι το άτυχο κορίτσι είναι Ρωσίδα καλλονή, γύρω στα 25 που σύμφωνα με πληροφορίες πήρε το ταξί για να έρθει στη Λάρισα όπου είχε κάποιο ραντεβού...Σύμφωνα με το (μεταμεσονύχτιο) ρεπορτάζ, δεν βρέθηκαν πάνω της χαρτιά και ταυτότητα, με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει ενώ περισσότερο φως στην υπόθεση θα ρίξουν τόσο η ίδια με την κατάθεση που αναμένεται να δώσει για το περιστατικό όσο και ο ταξιτζής που την μετέφερε.
Να θυμίσουμε την ιστορία: η όμορφη Ρωσίδα πήρε το βράδυ της Πέμπτης ένα ταξί από Θεσσαλονίκη με προορισμό τη Λάρισα. Μετά από μία ώρα και βάλε διαδρομή, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, θέλησε να...πάει προς νερού της. Ζήτησε λοιπόν από τον ταξιτζή να κάνει στην άκρη. Αυτός σταμάτησε σ' ένα πάρκινγκ λίγο πριν την Αγία Παρασκευή, στο δεύτερο όπως έρχεται κανείς από Θεσ/νικη, εκεί που είναι η πηγή της Δάφνης.

Η κοπέλα κατέβηκε από το αυτοκίνητο και, για ευνόητους λόγους, θέλησε να απομακρυνθεί κάπως προκειμένου να μπορέσει να κάνει την ανάγκη της. Το κακό όμως είναι πως μέσα στο σκοτάδι κάπου βρήκε, σκόνταψε με αποτέλεσμα να πέσει στο κενό. Οι κραυγές πόνου έφτασαν μέχρι τον οδηγό του ταξί ο οποίος όταν αντιλήφθηκε ότι η 25χρονη είχε πέσει κάτω στο ποτάμι, ειδοποίησε αμέσως για βοήθεια την Πυροσβεστική Υπηρεσία Λάρισας και το ΕΚΑΒ. Ευτυχώς λίγη ώρα μετά η 8η ΕΜΑΚ φρόντισε να την ανασύρει σώα και αβλαβής.

press-a.gr

Σχόλια