Σάββατο, 6 Ιουλίου 2013

Η πολιτική του ξεροτήγανου....

Η Οικογένεια φιλοξενεί [19-07-1991] στα Χανιά το ζεύγος Μπους του πρεσβύτερου, πρ. Πρ. των ΗΠΑ. Καταλύτης τα ξεροτήγανα της α. Μαρίκας. Ο επίτιμος με το "πολιτικό εργαλείο" στο χέρι. Παρούσα η Ντόρα και κάπου -πίσω μεριά- θα δείτε και τον Κυριάκο.
 
Από τους Μπους στον Μιλόσεβιτς. Και με τους θύτες και με τα θύματα. Πατήρ και κόρη με πλατιά χαμόγελα (αστοχία) προκαλούν. 
 
Όπως είδε την επίσκεψη  στον Μιλόσεβιτς ο σκιτσογράφος. "Ήρθα για να βοηθήσω ....-Άσε μας ρε γκαντέμη".
 
Ο Ελληνικός λαός θα πει κάποια στιγμή το ίδιο(;) ....να γλυτώσουμε τουλάχιστον από την γκαντεμιά τους....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.