Κοινωνικό έργο Νεολαίας ΑΝ.ΕΛΛ

Στο πλαίσιο του κοινωνικού της έργου, η νεολαία συλλέγει τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τους συνανθρώπους μας, που υποφέρουν από τις μνημονιακές πολιτικές.
Για το σκοπό αυτό πραγματοποίησε δράσεις αλληλεγγύης σε πολλές πόλεις της χώρας μας το Σάββατο 20 Ιουλίου 2013
(Αθήνα, Βέροια, Βόλο, Ρόδο). Ήταν και είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντική και συγκινητική η ανταπόκριση των Ελλήνων πολιτών στο κάλεσμα προσφοράς και όσο η αλληλεγγύη υπερβαίνει τις κομματικές ταυτότητες η ελπίδα για το μέλλον της χώρας μας παραμένει ζωντανή.
Ευχαριστούμε πολύ την κοινωνία του Βόλου, που αν και μαστίζεται από ανεργία και πολλά προβλήματα επιβίωσης βρέθηκε δίπλα μας αλλά και τη Βουλευτή κ. Χρυσοβελώνη Μαρίνα που συμμετείχε και αυτή με τη σειρά της ενεργά στην δράση αλληλεγγύης στο σουπερμαρκετ Βερόπουλος δίνοντας μας κουράγιο να συνεχίσουμε.
‘’Δεν μπορείς να διδάξεις τίποτα στον άνθρωπο. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να τον βοηθήσεις να ανακαλύψει αυτό που έχει μέσα του.’’(Γκαλιλέο Γκαλιλέι)
Συμμετέχοντες: Σπανιάς Βάϊος μέλος της εκτελεστικής επιτροπής, Ντουρουντάκης Νίκος –Υπ. Περ. Θεσσαλίας – μέλος εκτελεστικής επιτροπής, Καρράς Θοδωρής μέλος της νεολαίας, Νίκος Τοπούζης μέλος συντονιστικής Βόλου

Νίκος Ντουρουντάκης
Υπεύθυνος Νεολαίας Περιφέρειας Θεσσαλίας

Σχόλια