Παρασκευή, 5 Ιουλίου 2013

Ραχήλ Μακρή: Το ΠΑΣΟΚ..τα κότερα και οι offshore...(Βίντεο)

Φωτιές άναψε σήμερα στον Γιώργο Παπαδάκη, η Ραχήλ Μακρή με τα κότερα, το ΠΑΣΟΚ και τις Offshore...
Όλα ξεκίνησαν όταν κάποιοι συνεργάτες της Ραχήλ Μακρή της έστειλαν μια φωτογραφία με τον κύριο Ε.Βενιζέλο πάνω σε ένα κότερο! 
Η φράση της βουλευτού των Ανεξάρτητων Ελλήνων πως στο ΠΑΣΟΚ
αγαπάνε τα σκάφη … έκαναν  έξαλλο τον Κ.Τριαντάφυλλο του ΠΑΣΟΚ !!

«Το σκάφος δεν ανήκει στον κύριο Βενιζέλο και σίγουρα ο κ.Βενιζέλος δεν έχει φοροδιαφύγει, όπως έχουν κάνει κάποιοι άλλοι» είπε ο κ.Τριαντάφυλλος με την κ.Μακρή να του κάνει επίμονα την ερώτηση ποιον εννοεί ….

«Ποιος είναι αυτός που έχει φοροδιαφύγει;;;» ρωτούσε η βουλευτής των ΑΝΕΛ, πετώντας το μπαλάκι στον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ!! 


 
 

Το ΠΑΣΟΚ αγαπάει τα κότερα και τις offshore...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.