Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2013

Το πνεύμα του Παπανδρέου μεταφέρει ο Βενιζέλος στον Νταβούτογλου.


Έγινε και αυτό στο Ελλαδιστάν.
Αντί ο υπουργός των εξωτερικών του ελλαδιστάν να συσκεφτεί με τον πρωθυπουργό και τους διπλωμάτες πριν την συνάντηση του με τον Νταβούτογλου, συσκέπτεται επί μιάμιση ώρα με τον μέγα στοχαστή του έθνους, τον Γεώργιο Παπανδρέου.
Λοιπόν, όλοι στην υπηρεσία του μέγα στοχαστή!!!

Τελικά το Κράτος έχει συνέχεια, όταν πρόκειται για υποχωρήσεις.
Όλους τους ενώνει ο κοινός σκοπός.
Όλοι στην υπηρεσία του νεοοθωμανισμού, από τον Μπουτάρη που ετοιμάζει το τζαμί για να υποδεχτεί τον Οθωμανό, μέχρι τον Βενιζέλο και τον Σαμαρά, που συνεχίζουν το όραμα του Παπανδρέου.
Πρόβλεψη:
Χέρι Χέρι θα προχωρήσουν, Σαμαράς Βενιζέλος Παπανδρέου, για το νέο σχέδιο Ανάν και το ξεπούλημα του ονόματος Μακεδονία.
Ο κτηνοτρόφος από την Κρήτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.