Δευτέρα, 1 Ιουλίου 2013

Ραχήλ Μακρή: Ο κ. Σαμαράς ξεπληρώνει κομματικά γραμμάτια από την τσέπη του Ελληνικού Λαού.

Την βασιμότητα δημοσιευμάτων που έφεραν το Υπουργείο Οικονομικών να παρέχει αύξηση 75 χιλιάδων ευρώ και απολαβές της τάξης των 175.000 ευρώ διερεύνησε η τομεάρχης Ανάπτυξης, Βουλευτής Ν. Κοζάνης κα Ραχήλ Μακρή με την με αριθμ πρωτ 10801/20-5-2013 ερώτηση της.
Η απάντηση του κ. Στουρνάρα διαλύει κάθε ψευδαίσθηση αξιοκρατίας
και δυνατότητας ορθής δημοσιονομικής διαχείρισης, που θα μπορούσε να είχε ο οποιοσδήποτε για την παρούσα Κυβέρνηση. Με αίολες επαγωγές και γενικεύσεις ιλαρής λογικής επιχειρείται να δικαιολογηθεί η ασυγχώρητη πολιτική, που στερεί την δυνατότητα επιβίωσης των Ελλήνων πολιτών για να προσελκύσει υποτιθέμενες προσωπικότητες με γνώμονα την κομματική τους φιλία με τους κ.κ Σαμαρά και Στουρνάρα.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι τις συγκεκριμένες πρακτικές επισφραγίζει με τις ευλογίες του το Euro Working Group με την σύμφωνη γνώμη που παρείχε.
Η διαφθορά και η αξιακή σήψη των συντελεστών της Τρόικας και των ντόπιων εντολοδόχων κοτζαμπάσηδων του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ δεν μπορεί πλέον να κρυφτεί. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα συνεχίσουμε τον αγώνα αποκάλυψης των αποστημάτων αδιαφάνειας και αποκατάστασης της δημοσιονομικής πολιτικής στη βάση της οικονομικής και κοινωνικής ισότητας και δικαιοσύνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.