Δευτέρα, 1 Ιουλίου 2013

Ένταση το πρωί στον εορτασμό της επετείου για τη μάχη του Λάλα. Αποχώρησαν με συνθήματα τα μέλη της Χρυσής Αυγής.

Με μικρά παρατράγουδα γιορτάστηκε το πρωί στο Πούσι η επέτειος για την μάχη του Λάλα. Αιτία της διένεξης που δημιουργήθηκε ήταν ότι ο Δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας κ. Ευθ. Κοτζιάς στην αρχική του προσφώνηση προς τις αρχές και τους φορείς που παραβρέθηκαν παρέλειψε να αναφερθεί στον Βουλευτή Αχαΐας της Χρυσής Αυγής κ. Μιχάλη Αρβανίτη. Αμέσως ο βουλευτής διαμαρτυρήθηκε
σε έντονο ύφος και αποχώρησε φωνάζοντας. Κατευθύνθηκε στο σημείο που ήταν συγκεντρωμένα κι άλλα μέλη της Χρυσής Αυγής.
Όλοι μαζί μετά από λίγο έφυγαν, φωνάζοντας το γνωστό σύνθημα Αίμα τιμή Χρυσή Αυγή. Την ίδια ώρα στο χώρο της τελετής ο κ. Αθ. Κατσίμπελης εκφωνούσε κανονικά τον πανηγυρικό λόγο της ημέρας, παρά τον θόρυβο από τα συνθήματα.
Στον χώρο βρισκόταν διακριτικά ισχυρή αστυνομική δύναμη, η οποία δεν χρειάστηκε να επέμβει.
http://odigos.gr/news_details.php?news=6087

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.