Με μαύρο πρωτοσέλιδο θα κυκλοφορήσει η Liberation για την ΕΡΤ...

Με τον τίτλο: «Ελλάδα. Ποιός έσβησε την τηλεόραση;» σε μαύρο φόντο, κυκλοφορεί σήμερα η γαλλική εφημερίδα Liberation.

Δείτε το πρωτοσέλιδο...


limgdgddder

Σχόλια

  1. Τί γράφει παραμέσα όμως δεν το λέτε προφανώς γιατί δεν σας εξυπηρετεί.
    Σας παραπέμπω στην παρακάτω διεύθυνση και σας προτρέπω να συμπληρώσετε το σχολιαζόμενο κείμενο και προπάντων τον τίτλο αν θέλετε να υπηρετήσετε την ενημέρωση των "επισκεπτών" σας.
    Liberation: Η ΕΡΤ δεν είναι BBC, καλά κάνουν και την κλείνουν
    http://taxalia.blogspot.com/2013/06/liberation-bbc.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+blogspot%2FnJOIs+%28TaXalia%3A+Macedonia%27s+Nr.1+blog%29

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.