Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2013

ΤΟ «ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ» ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ...

Εκατομμύρια μετοχές πουλήθηκαν από τους τραπεζίτες το προηγούμενο διάστημα με αφορμή της ΑΜΚ. 
Το μεγαλύτερο ποσοστό των πωλήσεων έγινε μέσω offshore
Σχεδόν κάθε μέρα διαβάζουμε για τους εισαγγελείς που ψάχνουν το ΣΔΟΕ, την φοροδιαφυγή και πάει λέγοντας. Αυτά τα εκατομμύρια των εκατομμυρίων μετοχών που είχαν στα χέρια τους οι τραπεζίτες ουδείς γνωρίζει πως και με τι κεφάλαια αποκτήθηκαν. Ουδείς γνωρίζει αν οι μετοχές τους αγοράστηκαν με χρηματοδότηση της τράπεζας εν αγνοία των μετόχων και με πλήρη αδιαφάνεια ως προς τους όρους. Κανείς δεν γνωρίζει εάν αυτές ήταν δεσμευμένες και με ειδικούς όρους επανήλθαν στην τράπεζα με τον τραπεζίτη να έχει καρπωθεί τα κεφαλοποιηθέντα. Σε αυτά και σε άλλα τόσα και τόσα ερωτήματα ουδείς γνωρίζει. Και ουδέποτε θα μάθουμε …

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.