Δευτέρα, 3 Ιουνίου 2013

Καπερνάρος: Καταδικάζουμε τις επιθέσεις και είμαστε αντίθετοι σε όποια πράξη έχει ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό αθώων πολιτών και όχι πολιτικές λύσεις.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ Β’ ΑΘΗΝΩΝ ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΠΕΡΝΑΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΓΚΑΖΑΚΙΑ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ κ. ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΟΥΡΛΑ

«Η διέξοδος από την αδικία, τη δυστυχία και τον εξευτελισμό που έχει επιβάλει αυτή η κυβέρνηση στον ελληνικό λαό είναι μόνο πολιτική.


Καταδικάζουμε την επίθεση που έγινε στο γραφείο του Γενικού Γραμματέα Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Γεώργιου Σούρλα και είμαστε αντίθετοι σε όποια πράξη έχει ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό αθώων πολιτών και όχι πολιτικές λύσεις.

Καταδικάζουμε τις επιθέσεις και στα κτίρια του ΙΟΒΕ και του ΕΣΠΑ».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.