Ραχήλ Μακρή σε Ταμήλο..Δεν θα πάμε ΠΟΤΕ μαζί με αυτούς που υπέγραψαν την εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας και πούλησαν την πατρίδα μας

 
Ο Μιχάλης  Ταμήλος πριν λίγο στο ΣΚΑΙ απευθυνόμενος στην Ραχήλ Μακρή, κάλεσε τον Πάνο Καμμένο και τους Ανεξάρτητους Έλληνες να βάλουν νερό στο κρασί τους και να προσχωρήσουν στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας. 
«Είναι δυνατόν να σκέφτεστε να συνεργαστείτε με το ΣΥΡΙΖΑ....
και να δηλώνετε ότι δεν μπορείτε να συνεργαστείτε μαζί μας; 
Ρίξτε νερό στο κρασί σας και ελάτε μαζί μας»
Καταπέλτης η κα Ραχήλ Μακρή του απάντησε δεόντως...
Άνθρωποι που έχουν εκχωρήσει την εθνική κυριαρχία δεν είναι πατριώτες..
Με ανθρώπους που δεν είναι πατριώτες δεν μπορούμε να συνεργαστούμε.

Δεν θα πάμε ΠΟΤΕ μαζί με αυτούς που υπέγραψαν την εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας και πούλησαν την πατρίδα μας και οδήγησαν σε αυτοκτονίες χιλιάδες Έλληνες...
Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν συνεργαζόμαστε με μνημονιακούς..έχουμε την την ιδρυτική μας διακήρυξη, έχουμε κόκκινες γραμμές..
Η πατρίδα μας όπως και η εθνική κυριαρχία είναι αδιαπραγμάτευτες..
Δεν συνεργαζόμαστε με τον κ. Σαμαρά που συγκυβερνά με το ΠΑΣΟΚ που οδήγησε την Ελλάδα στα τάρταρα και στην καταστροφή... είπε μεταξύ άλλων η κα Ραχήλ Μακρή..

Σχόλια

  1. ΤΑΜΗΛΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ.

    ΟΤΑΝ ΣΕ ΔΗΛΩΣΗ ΣΟΥ ΣΕ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΔΗΛΩΣΕΣ ΟΤΙ :
    "ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΜΑΣΤΕ"

    ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΗΘΟΣ ΣΟΥ.
    ΝΑ ΣΕ ΚΑΜΑΡΩΣΕΙ Ο SOME ARE ASS

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.