Πέμπτη, 6 Ιουνίου 2013

Έκλεψαν το χαμόγελο των παιδιών μας....

Αλήθεια, μπορούν να χαμογελάσουν σήμερα τα παιδιά σου, "δυστυχή"  συνΈλληνα;
 
Τα δικά τους σπουδάζουν στο εξωτερικό και τα δικά μας πεινάνε ....κι' έχουν από πάνω το θράσος, να θέλουν να μας σώσουν ....οι "ανεύθυνοι" εκτελεστές μας.
Γράφει η εφημερίδα:
" Βεβαίως, έχει άριστες σχέσεις με τον πρωθυπουργό και θεωρείται εκ των πλέον 'σημιτικων' στο ΠΑΣΟΚ.  Κι εμείς ψάχνουμε για σχέση με το αντικείμενο! "
Δεν φοβάστε οι "επαιρόμενοι" την οργή του Θεού και τις κατάρες των αδικοπαθούντων;
Ότι πολλάκις:  "Ο γέλως υμών εις πένθος μεταστρέφεται και η χαρά εις κατήφειαν” (Ιακώβου δ’7-9)
Είθε η Θεία δίκη, αποδώσει υμίν τα ....οφειλόμενα. [ *εχθροπάθεια; ]
Γ.Δημ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.