Τρίτη, 11 Ιουνίου 2013

Τέτοια δημοκρατία ....είχαμε καιρό να δούμε

Με πράξη νομοθετικού περιεχομένου, η οποία υπογράφηκε από τους αρμόδιους υπουργούς το βράδυ του Σαββάτου, παρέχεται η δυνατότητα στους υπουργούς να αποφασίζουν την διακοπή λειτουργίας
και κατάργηση οργανισμών που λειτουργούν στο πλαίσιο του υπουργείου, την ευθύνη του οποίου έχουν.
Με τον τρόπο αυτό η κυβέρνηση επιχειρεί να επισπεύσει και μάλιστα με συνοπτικές διαδικασίες την εκ βάθρων αλλαγή των δομών του δημοσίου και την άμεση απόλυση των υπαλλήλων που στελεχώνουν τις συγκεκριμένες υπηρεσίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.