Δικαίωση Καμμένου:Το πολυμελές πρωτοδικείο Αθηνών απέρριψε στο σύνολό τους και τις δυο αγωγές του κ. Αντρίκου Παπανδρέου κατά του κ. Πάνου Καμμένου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ 
ΣΤΙΣ 18:00 ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΜΕΛΟΥΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕ ΤΟΝ κ. ΑΝΤΡΙΚΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΙ 20.000 ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ κ. ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ
Το πολυμελές πρωτοδικείο Αθηνών με χθεσινή απόφασή του απέρριψε στο σύνολό τους και τις δυο αγωγές του κ. Αντρίκου Παπανδρέου κατά του κ. Πάνου Καμμένου, δεχόμενο ως αληθείς τις δηλώσεις και τους ισχυρισμούς του κ. Πάνου Καμμένου για την συμμετοχή του κ. Αντρίκου Παπανδρέου
σε κερδοσκοπικές εταιρείες διεθνών funds που πόνταραν υπέρ της ελληνικής χρεοκοπίας κάνοντας μάλιστα λόγο και για εσωτερική πληροφόρηση του πρώην πρωθυπουργού κ. Γιώργου Παπανδρέου από συνεργάτες του αδελφού του κ. Αντρίκου Παπανδρέου που μετείχαν στις ίδιες εταιρείες με τον τελευταίο.




Παράλληλα η ίδια απόφαση απαγόρευσε στον κ. Καμμένο να χρησιμοποιεί δημόσια την λέξη «λαμόγιο» καθόσον έκρινε ότι δεν συνάδει σε πολιτικό να χρησιμοποιεί την ανωτέρω έκφραση όταν αναφέρεται στον κ. Αντρίκο Παπανδρέου.



Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος θα παραχωρήσει έκτακτη συνέντευξη τύπου στις 18:00 στα γραφεία των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Συγγρού και Χαροκόπου 2.


Σχόλια

  1. δεν μας λέει το δικαστήριο αντί του "Λαμόγιο" ποια τιτλοφόρηση αρμόζει σε εθνικούς προδότες, ληστές του δημόσιου και που είναι υπαίτιοι για 4,000 αυτοκτονίες !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://fonaklas.blogspot.gr/2013/06/blog-post_6093.html

    ποια από τις δύο ειδήσεις είναι η σωστή και ποιά η παραπληροφόρηση???? ΟΕΟ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μου διάβασε το πλήρες κείμενο της απόφασης και θα καταλάβεις
      http://exomatiakaivlepo.blogspot.com/2013/06/cds.html ή
      http://www.enikos.gr/politics/149826,H_apofash_gia_tis_agwges_Papandreoy_kata.html
      Μια φορά είναι παράδοξο να πληρώνεις 30.000 έντοκα και να πανηγυρίζεις ....

      Διαγραφή
  3. Α ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ _________ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΣΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΘΕΑΤΡΟ ΟΙ 300ΣΙΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕς ΓΙΑ ΝΑ ΜΑς ΠΕΙΣΟΥΝ .. ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ..Μη γελιεσθαι ..ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΑ CDS, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ και για την κατοχη ΤΣΙΜΟΥΔΙΆ ...ΚΑΝΕΙς ΔΕ ΜΙΛΑΕΙ .
    ΚΑΘΩς ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ , ΚΑΤΑ ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΣΥΝΕΝΟΗΣΗ ΜΕΤΑΞΥΤΩΝ οι 300σιοι της βουλης ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥς ΕΞΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥς ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΟΥς ΠΟΥ ΦΤΕΙΧΝΟΥΝ ΝΕΑ ΚΟΜΜΑΤΑ , ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΙΑΣΥΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΞΙΏΣΟΥΝ ΤΟΥς ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥς ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΥΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΚΆΝΟΝΤΑς ΧΡΉΣΗ ΤΗς ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗς ΤΩΝ ΑΣΥΛΊΑς, ΕΧΟΥΝ κατεπαναληψη ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗς ΥΠΟΘΑΛΨΗς ΚΑΙ ΤΗς ΥΠΟΚΡΥΨΗς ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑς ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΗς ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΙς 24\11\2011 Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΧΗΜΑΤΙΣΕΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗς ΠΑΤΡΙΔΟς .
    Ετουτη εδω τη δικογραφία οι 300σιοι υποκρύπτουν και θάβουν . 24-11-2011(είναι καταγεγραμμένο στα πρακτικά της Βουλής στη σελ.1985),ανακοίνωσε ο κ Αποστολάτος ότι:“Κυρίες και Κύριοι συνάδελφοι, έχω την τιμή να ανακοινώσω στο Σώµα ότι ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων διαβίβασε στη Βουλή σύµφωνα µε το άρθρο 86 του Συντάγματος και του Ν.3126/2003 για ποινική ευθύνη των Υπουργών, όπως ισχύει, δικογραφία κατά µελών της Κυβέρνησης.________________ΣΙΩΠΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ 300ΣΙΟΙ __________ ΔΕς .Καθως Ο λογος που εκείνοι οι προδότες προβαινουν(για ψήλου πήδημα) σε κακουργηματα κατα του λαού ,σε σκανδαλα ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΙΩΠΗΣΗ ΤΗς ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑς, δεν ειναι επειδη επιδιωκουν να πλουτισουν ή για να αποκτήσουν εξουσία . Μή γελιέσθαι . Αλλα ειναι ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΛΟΓΟ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ με νυχια και με δόντια ΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ.Και σιωπουν , ωστε να διασυρουν και να απαξιωσουν τους ελληνικους θεσμους(ειδικά την ελληνική δικαιοσύνη) , προκειμενου να διευκολίνουν την αντικατάσταση της απο ξένη δικαιοσύνη και ξενους θεσμους .
    ((καταγγειλτετους το συντομοτερο για το κακούργημα της υποθαλψης και καταδικαστετους με την ιερή δηλωση -καταγγελια που βλέπετε στον τοίχομου.
    Διασυρουν και απαξιωνουν δια της σιωπηςτων τις εισαγγελικες αρχες εκείνες που σε τουτη την περίοδο κατοχης τόλμηασν να στοιχειοθετησουν και να διατυπώσουν κατηγορίες εσχατης προδοσίας , προκειμένου να σπάσουν το ηθικο των ελληνικών εισαγγελικών αρχων . Ενω οι 300σιοι και τα κομματόσκυλατους γνωριζουν πολυ καλά , οτι Αυτεπαγγελτη ειναι αυτη η δικογραφια και οχι ιδιωτική.Και οσοι απο μας τους ρωταμε ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ , δηλαδή για ποιον λογο σιωπουν γιαυτήν , εκεινοι σιωπουν. Δέν απαντούν .(ρωτηστετους για ποιον λογο την υποκρυπτουν και μεσα απο τη σιωπήτων θα αντιληφθητε οτι και οι 300σιοι ειναι προδοτες υποταγμενοι στον εχθρο κιας λενε ορισμενοι εξαυτών ειναι εναντια στη νεα τάξη . .Δες εδω
    . ΚΑΙ ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕς εκ των προτερων εγνωριζαν οτι ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗς ΒΟΥΛΗς ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ στην ιστορια του κοινοβουλευτισμού ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΠΟΙΝΙΚΕς ΕΥΘΥΝΕς(εσχατη προδοσια) ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ, ΕΦΥΓΑΝ ΣΑ ΤΟΥς ΑΡΟΥΡΑΙΟΥς ΚΑΙ ΑΔΕΙΑΣΑΝ ΤΗ ΒΟΥΛΗ πριν εκεινες ανακοινωθούν , ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΑΥΤΟΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑΤΟΥΣ να απολογηθουν και να λογοδοτησουν για ποιον λογο υπεθαλπταν κακουργηματα, εκεινοι ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΕΣΘΟΥΝ ((άγνοια)).ΟΤΙ δηλαδή,ΔΕΝ ΕΓΝΩΡΙΖΑΝ , ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΝ ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ ..

    ΔΕς το βιντεο στό σχολιο (εφυγαν σα τους ποντικούς) ΔΕν ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙς ΜΕς ΤΗ ΒΟΥΛΗ εκτος απο δυο καθαριστριες. http://irakliotikosteki.blogspot.com/2011/12/blog-post_8356.html?spref=fb..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.