Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2013

Τι είπε ο Καμμένος στον πρέσβη της Γερμανίας

Τετ α τετ με τον Γερμανό πρέσβη είχε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, στο Δίστομο, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων Μνήμης για την συμπλήρωση των 69 χρόνων από τη σφαγή των θυμάτων της ναζιστικής θηριωδίας στις 10 Ιουνίου 1944.
Σύμφωνα με πληροφορίες
του enikos.gr, όταν ο πρέσβης της Γερμανίας πήγε να χαιρετίσει τον Πάνο Καμμένο, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων του απάντησε: «Δεν δέχομαι καμία επαφή μαζί σας. Να αναγνωρίσετε τις σφαγές που κάνατε και να αποζημιώσετε την Ελλάδα».

enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.