Τετάρτη, 5 Ιουνίου 2013

Δημοψήφισμα για τους αντιρατσιστικούς νόμους, να αποφασίσει η δημοκρατία για τον σωτήρα της.


Λοιπόν, λόγο τις εμφάνισης πολλών σωτήρων και προστατών της έννομης τάξης στην Ελλάδα, ίσως θα ήταν καλύτερα να γίνει δημοψήφισμα και να αποφασίσει ο λαός ποιός θα προστατεύσει ποιόν, από ποιούς και γιατί θα τον προστατεύσει
Στην δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα, λένε όλοι οι κινούμενοι εντός του συνταγματικού τόξου.
Βέβαια, αυτοί που κινούνται εντός του συνταγματικού τόξου, κάνουν το λάθος να αγνοούν τον λαό, αυτόν δηλαδή που κρατάει το τόξο.

Λοιπόν, λυπούμε που θα απογοητεύσω το συνταγματικό τόξο, το οποίο αγνοεί ότι η δημοκρατία έχει και αδιέξοδα, όταν αγνοεί το μέτρο.
Σε δεκαπέντε  χρόνια από σήμερα με δημοκρατικές διαδικασίες θα ψηφίζονται στην βουλή νομοσχέδια για την δημοκρατική εφαρμογή της Σαρίας.
Ο πρόεδρος των μουσουλμάνων της Ελλάδος είναι που δηλώνει ασέβεια και κατάργηση την δημοκρατίας.
Λοιπόν ποιο από όλα τα αντιρατσιστικά νομοσχέδια θα προστατεύσει καλύτερα την δυτικού τύπου δημοκρατία της Ελλάδος;
Ο λαός, την έχει την απάντηση.
Αν θέλουν να την πληροφορηθούν και τα κόμματα του συνταγματικού τόξου, τότε ας γίνει δημοψήφισμα να αποφασίσει η δημοκρατία από ποιόν κινδυνεύει.
Μερικοί στην Ελλάδα νομίζουν ότι ο Τσίπρας θα μετατρέψει τους ιμάμηδες σε συντρόφους.
Ξέρει κανείς έστω και ένα μουσουλμανικό κράτος από τα 60 που υπάρχουν με δημοκρατία, δεν φαντάζομε για αυτό να φταίει ο ρατσισμός των Ελλήνων;
Ξέρει κάνεις καμιά θρησκεία, καμιά ιδεολογία, καμιά φιλοσοφία, κανένα πολιτισμό, κανένα άλλο λαό μη μουσουλμανικό, που να μην εξαφανίστηκε ερχόμενος σε επαφή με το Ισλάμ;
Σε δεκαπέντε  χρόνια από σήμερα θα υπάρχουν στην Ελλάδα δύο κόμματα: α) οι αδελφοί μουσουλμάνοι και η τότε ακροδεξιά μέλη της οποίας θα είναι και ο γιός  του Ταστόπουλου του Τσίπρα και του Κασιδιάρη.
Ο κτηνοτρόφος από την Κρήτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.