Λαθρομεταναστευτικό, αντιρατσιστικός νόμος και εξισλαμοποίηση της Ευρώπης

Του Πετρόπουλου Εμμανουήλ
Σήμερα, στην Ελλάδα, οι λαθρομετανάστες έρχονται και φεύγουν όποτε το θελήσουν.
Πολλοί από αυτούς είναι τρομοκράτες, κλέφτες, βιαστές, δολοφόνοι, πρώην κατάδικοι, έμποροι ναρκωτικών και φυσικά, μυστικοί κομάντος σε αποστολή.
Η είσοδό τους στην χώρα, δεν ελέγχεται από κανέναν κρατικό μηχανισμό για μεταδοτικές ασθένειες αλλά και για κανένα άλλο ιστορικό, ούτε και αυτών που τους δίδεται από το ελληνικό κράτος άδεια εργασίας.
Από την στιγμή που περνούν τα σύνορα, τους παρέχεται φιλοξενία, τροφή, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και φυσικά με την πλήρη επιβάρυνση των ελλήνων φορολογουμένων. Επίσης, υπάρχει επιδότηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση σε ότι αφορά τους λαθρομετανάστες στους οποίους μάλιστα δίδεται και κάποιο χαρτζιλίκι.
Ο έλληνας νέος όμως που σπουδάζει στην Ελλάδα, πρέπει με την συμπλήρωση της ηλικίας των 18 ετών να υποβάλει φορολογική δήλωση ακόμη και για τα έξοδα που τον βοηθά ο γονέας.
Να επαναλάβω, διότι είναι σημαντικό, οι λαθρομετανάστες που απελάσσονται και που μπορεί να είναι εγκληματίες, μπορούν να επιστρέψουν ανενόχλητοι ξανά πίσω στην χώρα μας. Αν έχουν διαπράξει κάποιο έγκλημα είναι σίγουρο πως θα διαπράξουν και πάλι το ίδιο έγκλημα και χειρότερα.
Οι πολιτικοί μας, δεν κάνουν τίποτα γι αυτό.
Ίσως να μην έκαναν κάποια διαδήλωση στην χώρα μας οι λαθρομετανάστες και να απαιτήσουν με αυθάδεια την άδεια παραμονής τους στην χώρα μας αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε την απεργία πείνας στην Υπατία και την πρόσληψή τους από την παράταξη του ΠΑΣΟΚ σε προεκλογικές ομιλίες για να φαίνεται πως έχουν κόσμο, λαό.
Δεν πρέπει επίσης να ξεχνάμε, τις πλατείες και τα λιμάνια που έχουν κατακλύσει με την αυθάδειά τους και τα παμπόνηρα και παραμορφωμένα πρόσωπά τους παρενοχλώντας τους Έλληνες πολίτες που κατηγορούνται ρατσιστές και που η κυβέρνηση θέλει να ψηφίσει αντιρατσιστικό νόμο. Σηκώνοντας τις γροθιές τους και απαιτώντας κάτω υπό την πολιτική στήριξη των κομμάτων, θέλουν να κλείσουν τους Έλληνες σε κατακλυσμούς και με αρχή την δημοσίευση με σκοπό η κυβέρνηση να εγκλείει «οικονομικούς εγκληματίες» σε στρατόπεδα κράτησης επειδή αδυνατούν να πληρώσουν τους φόρους και τα χαράτσια, που τους επιβάλει η κυβέρνηση και που τους έφερε Αυτή στην δυνεί οικονομική κατάσταση.
Εκτός από τα μέχρι τώρα εγκληματικά έργα των λαθρομεταναστών, με σηκωμένες τις γροθιές τους και απαιτώντας, με την ψήφιση του αντιρατσιστικού νόμου, που θα τους δίνει το δικαίωμα της ασφάλειας, θα ορμούν με μένος κατά των Ελλήνων, κραυγάζοντας κατά την διάρκεια της επίθεσής τους φαίρνοντάς μας στο νού τις κραυγές των οπαδών του Χομεϊνί στο Ιράν, του Μπίν Λάντεν στην Ινδονησία, Μαλαισία, Πακιστάν, Ιράκ, Σενεγάλη, Σομαλία, Νιγηρία κ.ά. χώρες.

Ως Έλληνας, νιώθω όχι απλά προσβεβλημένος αλλά εξαπατημένος από τους «Έλληνες» πολιτικούς, διότι όχι μόνο απλά δεν ξέρουν πόσοι είναι αλλά και που βρίσκονται εντός της χώρας μας, που αν κοιτάξει κανείς γύρω του και ειδικά στις μεγάλες πόλεις, βγάζουν μάτια η αριθμητική τους υπεροχή. Όμως, τα ΜΑΤ τα έχουν για να «καταστείλουν» τους Έλληνες και όχι να απελάσουν και να διώξουν μόνιμα τους λαθρομετανάστες, που δεν κρύβονται καθόλου και πολλές φορές η στάση τους είναι προκλητική, όμως, οι Έλληνες είναι ρατσιστές. Πόσους ένοπλους αστυνομικούς δηλαδή χρειάζονται ή ακόμη και τον στρατό για να περικυκλώσει κανείς και να τους εκδιώξουν στην χώρα από όπου προήλθαν; Χρόνο δεν έχει που εγκρίθηκε κονδύλι 6 εκατ. ευρώ για την ΕΛ.ΑΣ. για αυτήν ακριβώς την δουλειά. Αν δεν απελάσσονται, που πηγαίνουν τότε αυτά τα χρήματα;!!

Κλείνοντας, δεν πρέπει να παραλείπουμε τον δόλο από πλευράς Ευρωπαϊκής Ένωσης που κατευθύνει και υποχρεώνει τα κράτη να επιτρέψουν την ανάπτυξη του Ισλαμισμού εντός της επικράτειάς των. Γίνονται Τιτάνιες προσπάθειες από διάφορους δημάρχους στην χώρα μας αλλά και από πολιτικούς για την ανέγερση μουσουλμανικών Τεμένων.
Γυρνώντας πίσω στο παρελθόν αρκεί να θυμηθούμε τα λόγια του Μπουμεντιέν ( πρώην προέδρου της Αλγερίας) ενώπιον της Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών το 1974:
Κάποια μέρα εκατομμύρια άνθρωποι θα εγκαταλείψουν το νότιο ημισφαίριο για να εισβάλουν στο βόρειο. Σίγουρα όχι ως αλλοδαποί. Θα έρθουν ως κατακτητές και θα το καταλάβουν, εποικίζοντάς το με τα παιδιά τους. Το σώμα των γυναικών μας, θα μάς εξασφαλίσει τη νίκη”».

Είναι να αγανακτεί κανείς με την δημοκρατία που έχουμε, όταν οι πολιτικοί της, αντί να ακούσουν τους πολίτες, τους καταδικάζουν σε σιωπή και τους παραδίδουν στον εχθρό, αργά και σταθερά, με έλλειψη δικαιοσύνης, δίνοντας αξία σε ένα Σύστημα που υπολογίζει περισσότερο τις λαθρομειονότητες απ’ ότι την γηγενή πλειοψηφία. Επικρατεί μια αντιδημοκρατική κοινωνία με θεμελιώδεις βάσεις της απάτης και του ψέματος.
Σε λίγες μέρες, δεν θα μπορεί να μιλήσει κανείς για ελευθερία –όπως το κείμενό μου αυτό- και ειδικά σε όσους διακρίνουν την μουσουλμανική απειλή στην χώρα τους αλλά και στον κόσμο όλο. Προσπαθούν με την φίμωση να μην μπορέσει κανείς να αντισταθεί σε μια μη μουσουλμανική ανθρωπότητα.
Τα αισθήματα και οι σκέψεις των ανθρώπων θα λογοκρίνονται και Αυτοί, θα καθορίζουν ποιόν θα πρέπει να αγαπά κανείς και ποιόν να μισεί.
Δεν μένει λοιπόν, παρά να αναβιώσει η Ιερά Εξέταση σε συνεργασία με την Σαρία.

Πετρόπουλος Εμμανουήλ
Πολιτευτής Ανεξαρτήτων Ελλήνων Ν. Γρεβενών



Σχόλια