Κυριακή, 30 Ιουνίου 2013

Πόλεμος για το Δημόσιο...

Πόλεμος για το Δημόσιο Αρνητική εμφανίζεται η Κομισιόν σχετικά με τη χορήγηση παράτασης στις ελληνικές αρχές προκειμένου να ολοκληρώσουν το πρόγραμμα κινητικότητας των 12.500 δημοσίων υπαλλήλων.

Εν όψει της επανέναρξης των συζητήσεων αύριο με την τρόικα, κύκλοι της Ευρωπαϊκής Επιτροπής αποσαφήνισαν ότι δεν υπάρχει καμία αλλαγή.....
σε ό,τι αφορά τις προϋποθέσεις που έχουν τεθεί από τις Βρυξέλλες για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης του προγράμματος προσαρμογής.
Τόνισαν, μάλιστα, ότι στις μέχρι τώρα διαπραγματεύσεις με τις ελληνικές αρχές υπήρξε μεν πρόοδος, αλλά παραμένουν ανοιχτά αρκετά θέματα όπως αυτό της κινητικότητας.
Γίνεται, λοιπόν, σαφές ότι στις επικείμενες διαβουλεύσεις το «αγκάθι» της κινητικότητας θα κυριαρχήσει, με τους ελεγκτές να προσέρχονται με περιορισμένα περιθώρια ευελιξίας απέναντι στο ελληνικό αίτημα για τρίμηνη παράταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.