Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2013

ΕΡΤ: Ιδού οι προσλήψεις Σαμαρά – Όλα τα ποσά

Δείτε τη λίστα με τις προσλήψεις της κυβέρνησης Σαμαρά στην ΕΡΤ.
Δείτε τους μισθούς που δίνουν σε συμβούλους και «Πρόσωπα Ειδικής Θέσεως».
Ποιος φεσώνει τελικά την ΕΡΤ;
Δείτε τη φωτόγραφία

newsbomb.gr

1 σχόλιο:

  1. Άθλιοι! τρεις ιδι(αι)τέρες για το, "τρισμέγιστο" Λιάτσο, τρεις για τον διευθύνοντα σύμβουλο, τέσσερα πρόσωπα ταυτόχρονα για την "οργάνωση" του ίδιου έργο (ενημερωτικές εκπομπές)και πάει λέγοντας. Φυλακή θα πάει ο Κεδίκογλου, ο Σαμαράς, ο Λιάτσος, ο Σίμος κ.α.;;; Απίθμενο το θράσος του Κεδίκογλου, όταν ο ίδιος μιλάει για αλόγιστες σπατάλες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.