Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΕΚΠΟΝΗΣΕ ΤΟ “ΣΧΕΔΙΟ” ΓΙΑ ΤΗΝ “ΑΝΑΔΙΑΡΘΩΣΗ” ΤΗΣ ΕΡΤ!

“ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΛΙΒΙΖΑΤΟΥ”!
Ε,τώρα εξηγούνται όλα. Ο εξαιρετικός κύριος Αλιβιζάτος που είχε εκπονήσει το περιβόητο σχέδιο το οποίο εκτελούσε ο Μόσιαλος. Στην Νέα Δημοκρατική Παράταξη και αυτός.
Το “σχέδιο Αλιβιζάτου” που ξόρκιζε ο Κεδίκογλου σαν δαιμονισμένος όταν είχε εκπονηθεί από την κυβέρνηση Παπανδρέου.


Ο Κύριος Αλιβιζάτος, ο “τολμήστε” του μνημονίου!
Ο Κύριος Αλιβιζάτος, του λαθρονομου Ραγκούση.
Ο κύριος Αλιβιζάτος, πολέμιος του “Βασικού Μετόχου”, στο πλευρό της διαπλοκής, εκπονεί
σχέδιο για την ΕΡΤ!
Ο κύριος Αλιβιζάτος που απειλούσε με “νέο Δεκέμβρη” την κυβέρνηση Καραμανλή για να έλθει ο ΓΑΠ μία ώρα αρχύτερα!
Και υλοποιείται τώρα από την κυβέρνηση Σαμαρά!
Δηλαδή, έχουμε μία κυβέρνηση που ασκούν πολιτική ο κύριος Στουρνάρας που νομοτελειακά αύριο θα συναντήσει τους μέντορες του Παπακωνσταντίνου – Παπαντωνίου
και ο κύριος Αλιβιζάτος που ως φαίνεται θα ενταχθεί σύντομα στη “Νέα Δημοκρατική Παράταξη”.
Για να μην σας κουράζουμε, η εντολή για το κλείσιμο ήταν τον Γερμανών που είχαν το θράσος να την επιβάλλουν γνωρίζοντας ότι η παρούσα κυβέρνηση θυμίζει μεταλλαγμένο εκσυγχρονισμό του Κώστα Σημίτη. Η κυρία Σπυράκη μας διαφώτισε απολύτως.
Να ρωτήσουμε “γιατί κύριε Κεδίκογλου διασύρεστε έτσι” ή “γιατί κύριε Σαμαρά συνεχίζετε το έργο του Σημίτη”, θα ήταν αστείο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΛΙΒΙΖΑΤΟΣ.

olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.