Τετάρτη, 5 Ιουνίου 2013

Δράσεις της νεολαίας των ΑΝ.ΕΛ Λάρισας για την παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος

Με τις ανθρώπινες παρεμβάσεις στο περιβάλλον και τις καταστροφές που επήλθαν διαταράχθηκαν οι σχέσεις ανθρώπου-φύσης. Το περιβάλλον δεν αποτελεί μόνο κοινωνικό ή πολιτιστικό θέμα αλλά έχει και πολιτικές διαστάσεις τις οποίες βιώνουμε καθημερινά.
Η Νεολαία των Ανεξάρτητων Ελλήνων Λάρισας με αφορμή την σημερινή ημέρα μαζί με το ενημερωτικό έντυπο και με σπόρους διαφόρων φυτών που χάρισε στους περαστικούς της Πλατείας Ταχυδρομείου
προσπάθησε για άλλη μια φορά να πετύχει την ευαισθητοποίηση και αφύπνιση των πολιτών για θέματα που αφορούν τη ζωή και την υγεία τους καθώς και την καθημερινότητα τους: έλεγχος νερού – τροφής, κακή διαχείριση προγραμμάτων φωτοβολταϊκών, τη μάστιγα του καλοκαιριού τις πυρκαγιές κ.α.
Ο άνθρωπος και όχι η φύση αρχίζει κάτι, αλλά η φύση ως επί το πλείστον ελέγχει (Halford Mackinder)

Τη Νεολαία εκπροσώπησαν οι: Γιώργος Νικολάου, Νίκος Ντουρουντάκης, Σπανιάς Βάϊος (μέλη εκτελεστικής επιτροπής) και η Μπουζούκη Κωσταντίνα και Χατζοπούλου Κατερίνα μέλη της νεολαίας.

Νίκος Ντουρουντάκης
Υπεύθυνος Νεολαίας Περιφέρειας Θεσσαλίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.