Πέμπτη, 6 Ιουνίου 2013

Ραχήλ Μακρή: «Χούντα οι έλεγχοι στη Βουλή, χούντα και η κυβέρνηση»

Με πρωτοφανείς χαρακτηρισμούς κατά της κυβερνητικής πολιτικής συνολικά, συνοδευόμενους από μια έμμεση μομφή προς τον πρόεδρο της Βουλής Ευάγγελο Μεϊμαράκη, επέλεξε να σχολιάσει η βουλευτής των ΑΝΕΛ Ραχήλ Μακρή, το θέμα των ελέγχων στο Κοινοβούλιο μετά και το τελευταίο περιστατικό με πρωταγωνίστρια την ίδια. 


Μιλώντας στον ραδιοσταθμό ΒΗΜΑ FM 99,5 η Ραχήλ Μακρή υποστήριξε ότι δεν έχει υπάρξει καμία σχετική ενημέρωση από τον πρόεδρο της Βουλής: «Κατ’ αρχήν, να σας πω ότι δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα προς τους βουλευτές με κάποια επίσημη επιστολή για το τι ακριβώς υποχρεωνόμαστε να κάνουμε και ποια είναι η διαδικασία. Ξέρετε, "χούντα είναι, θα περάσει", όπως λέει και ο λαός», σχολίασε χαρακτηριστικά η βουλευτής των ΑΝΕΛ, η οποία ωστόσο προχώρησε και παραπέρα καταγγέλλοντας συνολικά την κυβέρνηση.


«Χούντα είναι η κυβέρνηση, αυτή είναι η προσωπική μου άποψη» είπε η Ραχήλ Μακρή και συνέχισε: «Όταν μια συγκυβέρνηση που λέει ότι έχει την εντολή του ελληνικού λαού, που την πήρε εκβιάζοντάς τον με διλήμματα, και λέγοντάς του άλλα από αυτά που κάνει. Όταν λες δεν θα εκχωρήσω την ελληνική κυριαρχία και την εκχωρείς, αυτό πώς λέγεται; Έχεις κλέψει την ψήφο του λαού. Όταν έχουμε επιστρατευμένους εργαζόμενους, με χουντικό διάταγμα, το οποίο και το ΠΑΣΟΚ είχε φέρει ως πρόταση νόμου, με την οποία δεχόταν ότι ήταν μη συνταγματικό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.