Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2013

Αξέχαστη εμπειρία στα Τρίκαλα Αναπληρωτή υπουργού λόγω του …Χάρη

Αξέχαστο θα του μείνει το σημερινό μεσημεριανό του Αναπληρωτή υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Μάξιμου Χαρακόπουλου στα Τρίκαλα. Όπως κατέγραψε το trikalanews.gr ο υπουργός πηγαίνοντας να συναντήσει χαλαζόπληκτους αγρότες στο πρώην Δημαρχείο Γόμφων, «έπεσε» πάνω στην διαμαρτυρία δημοσιογράφων για το «λουκέτο» στην ΕΡΤ. 
Εκεί, ο Χάρης Μαντέλλος,
κατάφερε να προσεγγίσει τον κ. Χαρακόπουλο και του έδωσε το χέρι για χειραψία για να ακολουθήσει ο …αξέχαστος διάλογος.
«Τα Σέβη μου κ. Υπουργέ» ανέφερε ο Χάρης Μαντέλλος με τον κ. Χαρακόπουλο να νιώθει …ευτυχής για τον …οπαδό του και να απαντά «Ευχαριστώ παιδί μου» για να …εισπράξει από τον Χάρη Μαντέλλο το «Είσαι η ελπίδα μας …πήδα μας, πήδα μας δολοφόνε» και το πρόσωπο του Αναπληρωτή υπουργού να χάνει την στιγμιαία ευτυχία με τον κ. Χαρακόπουλο να «ψάχνεται» πως τον προσέγγισε ο …Χάρης που στην συνέχεια σε μια …συμβολική κίνηση ο «δράστης» κάθισε κάτω από μια …καρυδιά και κρατούσε …καρύδια.
Οι συγκεντρωμένοι δημοσιογράφοι με συνθήματα περίμεναν να έρθει η ώρα να συναντήσουν τον κ. Χαρακόπουλο που είχε σύσκεψη στο πρώην Δημαρχείο και τελικά δέχθηκε ο κ. Χαρακόπουλος  να συναντηθεί με μια Αντιπροσωπεία 4 δημοσιογράφων οι οποίοι του επέδωσαν ψήφισμα διαμαρτυρίας με την συνοδεία του αναπληρωτή υπουργού να μην θέλει …κάμερες, αλλά το trikalanews.gr δεν είναι …ΕΡΤ και δεν έπεσε «μαύρο»…
Ο κ. Χαρακόπουλος, υπεραμύνθηκε την απόφαση της Κυβέρνησης για το «λουκέτο» της ΕΡΤ λέγοντας το «θέλει η συντριπτική πλειοψηφία του λαού» κάτι που προκάλεσε νέο κύκλο αποδοκιμασιών του κ. Χαρακόπουλου κατά την αναχώρησή του από το πρώην Δημαρχείο, ενώ ο …Χάρης που είχε σηκωθεί από τον ίσκιο της καρυδιάς παίρνοντας εκ νέου θέση «μάχης», όρμησε προς το όχημα του κ. Χαρακόπουλου και έπεσε πάνω στα σώματα Ασφαλείας…

trikalanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.