Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2013

Παπουτσής: "Η απόφαση της κυβέρνησης να κατεβάσει το διακόπτη στη δημόσια ραδιοτηλεόραση είναι έγκλημα εις βάρος της Δημοκρατίας."

Ολόκληρη η δήλωσή του:
«Η απόφαση της κυβέρνησης να κατεβάσει το διακόπτη στη δημόσια ραδιοτηλεόραση είναι έγκλημα εις βάρος της Δημοκρατίας.
Είναι πράξη περιορισμού της πνευματικής έκφρασης της χώρας και διασυρμού της Ελλάδας στη διεθνή κοινή γνώμη.
Είναι πρωτοφανές γεγονός στην Ευρωπαϊκή ιστορία.


Μάλιστα, με τη συνταγματική εκτροπή της πράξης νομοθετικού περιεχομένου της οποίας η κύρωση στη Βουλή δεν φαίνεται να εξασφαλίζει τη δεδηλωμένη πλειοψηφία.

Η Κυβέρνηση αγνοεί επιδεικτικά κάθε έννοια δημοσίου συμφέροντος όπως αποδεικνύεται τόσο στην περίπτωση της ΕΡΤ όσο και στις διαδικασίες ιδιωτικοποίησης της Ενέργειας και της Ύδρευσης.

Και μάλιστα, σε κρίσιμες στιγμές για τη χώρα και τον ελληνικό λαό, ενώ η προάσπιση του δημοσίου συμφέροντος θα έπρεπε να είναι μία από τις κόκκινες γραμμές που ορίζουν το πλαίσιο συνεργασίας των τριών κομμάτων στην Κυβέρνηση.

Ως εδώ, λοιπόν.

Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για υπεκφυγές και ανοχή.

Ας αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.