Ρεπορτάζ από την φωτιά στο πλοίο "ΜΥΚΟΝΟΣ"

Σώοι μεταφέρονται αυτή την ώρα με το μικρό επιβατικό πλοίο ''Παναγία Θεοτόκος" οι 174 επιβάτες του πλοίου "Νήσος Μύκονος" όπου γύρω στις 16:00, ξέσπασε πυρκαγιά στη τζιμινιέρα και τις μηχανές του, από άγνωστη αιτία.
Την ώρα της φωτιάς το πλοίο έπλεε στη θαλάσσια περιοχή ανάμεσα στον Εύδηλο της Ικαρίας που μόλις είχε αποβιβάσει άλλους ταξιδιώτες και λίγο πριν τον τερματικό σταθμό στο Καρλόβασι της Σάμου.

Άλλοι 5 επιβάτες με συμπτώματα δύσπνοιας με μέριμνα σκάφους του Λιμενικού της Σάμου μεταφέρθηκαν στο λιμάνι της Σάμου όπου εκεί ασθενοφόρα του Νοσοκομείου τους μετέφεραν για τις πρώτες βοήθειες και η υγεία τους δεν εμπνέει καμία ανησυχία.
Από την πρώτη στιγμή δίπλα στο πλοίο έφτασαν εκτός του "Παναγία Θεοτόκος" και άλλα 4 φορτηγά πλοία, αλλά και 2 δεξαμενόπλοια για οποιαδήποτε βοήθεια χρειαζόταν.
Στη "ΣΑΜΙΑΚΗ ΓΝΩΜΗ" την ώρα της πυρκαγιάς μας έκανε δηλώσεις ένας επιβάτης, όπου μας περιέγραψε τις πρώτες στιγμές της φωτιάς και την πολύ καλή αντίδραση του προσωπικού του πλοίου.
Δυστυχώς όπως είπε όμως δεν είχαν την κατάλληλη ψυχραιμία και οι επιβάτες του πλοίου, που αντέδρασαν με πανικό.
Αυτή την ώρα όλο το πλήρωμα βρίσκεται επάνω στο πλοίο και σε λίγη ώρα θα αρχίσει η ρυμουλκησή του
Το "Μύκονος" έκανε το παρθενικό του ταξίδι για την καλοκαιρινή περίοδο και σύμφωνα με πληροφορίες υπήρχαν αναφορές για περίεργη ''συμπεριφορά'' του πλοίου από την αναχωρησή του στον Πειραιά.
Σύμφωνα με πληροφορίες το "Μύκονος" θα αντικατασταθεί με το πλοίο "High Speed 4" και δεν αλλάζει κανένα από τα προγραμματισμένα δρομολόγια της εταιρίας από Πειραιά - Σάμο.
 
ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΠΙΒΑΤΗ ΣΤΗ "ΣΑΜΙΑΚΗ ΓΝΩΜΗ''
 

i-samos.gr

Σχόλια

  1. Ρε φίλε θα μας τρελάνεις όλους ....
    Αυτά έγιναν εχθές και έρχεσαι και μας λές ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.