Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΑΝ.ΕΛΛ ΛΑΡΙΣΑΣ ΓΙΑ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΕΡΤ

Με μία πραξικοπηματική απόφαση εν μια νυκτί η Συγκυβέρνηση προχώρησε στο κλείσιμο της ΕΡΤ αποδεικνύοντας ακόμα μία φορά στον κάθε Έλληνα πολίτη ότι το καθεστώς το οποίο βιώνει δεν θυμίζει Δημοκρατία, αφού από σήμερα αφήνει στο δρόμο περισσότερους από 2500 εργαζόμενους.
Η Νεολαία των Ανεξάρτητων Ελλήνων Θεσσαλίας
δηλώνει έμπρακτα τη συμπαράσταση της και καλεί όλους να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να μην επιτρέψουν την περαιτέρω αναλγησία της Κυβέρνησης. Δεν νοείται Ευρωπαϊκή χώρα χωρίς Κρατικό κανάλι και τους υπενθυμίζουμε ότι ‘’ το άρρωστο μέλος ενός σώματος δεν το κόβουμε αλλά το θεραπεύουμε‘’ .
Νίκος Ντουρουντάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.