Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2013

Ο εκφοβισμός και ο φασισμός συνεχίζεται...

Στουρνάρας: Όποιος μεταδώσει εικόνα της ΕΡΤ θα χάσει την άδεια του!...

Όποιο μέσο μεταδώσει εικόνα από το πρόγραμμα που μεταδίδουν οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ, τότε θα χάσει την άδεια του διεμήνυσε ο Γ. Στουρνάρας
με e-mail που απέστειλε.
Ποια άδεια Υπουργέ; Αυτή που έχει παραχωρηθεί στα ιδιωτικά μέσα χωρίς να πληρώνουν ούτε ευρώ και είναι ιδιοκτησίας της ΕΡΤ; 
olympia.gr

1 σχόλιο:

  1. Καλά, τώρα. Αυτόν θα τόν εξετάζουν σε λίγο καιρό οι... ψυχίατροι ως αντικείμενο για περαιτέρω έρευνες στην επιστήμη τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.