Τρίτη, 11 Ιουνίου 2013

Πρόβλημα στην Ν.Δ ..κατά των χαρατσιών και υπέρ του κουρέματος στεγαστικων δανείων ο Ψυχάρης

24.04.2012 
Την κεντρική του προεκλογική ομιλία έδωσε στο Μέγαρο Μουσικής ο Ανδρέας Ψυχάρης, ενώπιον 1500 ατόμων....
Είπε ο κ. Ψυχάρης μεταξύ άλλων ....

Για να βγει η χώρα από αυτό το τούνελ και να γίνει επανεκκίνηση της ελληνικής οικονομίας, πρέπει παράλληλα να αρθούν οι κοινωνικές αδικίες και να ληφθούν μέτρα ανακούφισης που θα ενεργοποιήσουν ξανά τον παραγωγικό ιστό.
1.Πρέπει να μπει τέλος στα πάσης φύσεως εισπρακτικά χαράτσια. Και η δική 
μου πρόταση είναι να εξαιρεθεί από τα χαράτσια αυτά η πρώτη κατοικία
Να μην πληρώνουμε χαράτσι, τουλάχιστον για το σπίτι που μένουμε.
2. Να μεριμνήσει η Πολιτεία για να «κουρευτούν» τα στεγαστικά δάνεια, εφόσον τα νοικοκυριά δεν μπορούν αποδεδειγμένα να ανταποκριθούν εξαιτίας της βίαιης μείωσης των μισθών και των συντάξεων.
3. Πρέπει τέλος να στηριχθούν ουσιαστικά οι μικρές επιχειρήσεις που έχουν πληγεί τα δύο τελευταία χρόνια με όλους τους τρόπους.
Υ.Γ
Αυτά last year....
Τώρα τα ψήφισε όλα...
ΝΑΙ σε όλα από τον κ. Ψυχάρη.... 
Αυτό είναι συνέπεια λόγων και έργων...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.