Τρίτη, 21 Μαΐου 2013

Oι Πορτογάλοι ξορκίζουν το Μνημόνιο...

Δύο χρόνια μετά την υπογραφή του δικού τους Μνημονίου, οκτώ στους δέκα Πορτογάλους (82,5%!) δηλώνουν πως έφτασε η ώρα της ρήξης με την τρόικα. 
Χθες, χιλιάδες “αγανακτισμένοι” διαδηλωτές περικύκλωσαν συμβολικά το προεδρικό μέγαρο,
ενώ αντιπολίτευση και συνδικάτα ετοιμάζουν νέες μαζικές κινητοποιήσεις μέσα στον Μάιο για την ανατροπή της κυβέρνησης Κοέλιο, καλώντας σε “λαικό ξεσηκωμό”! ΣΕΛ. 13 (στο φύλλο που κυκλοφορεί)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.