Τετάρτη, 15 Μαΐου 2013

Γ. Στουρνάρας: Ο άνθρωπος πίσω από το " new deal" του (εκσυγχρονιστικού) ΠΑΣΟΚ

Του ΠΑΣΟΚ. του Κ. Σημίτη και Σια, που "γκοβερνάρει" και σήμερα την χώρα,  με τον μανδύα της τριμερούς συγκυβέρνησης Σαμαρά.


Πολιτικοί του "μέντορες", ο Κ.Σημίτης,  ο Γ. Παπαντωνίου,  ο Λ. Παπαδήμος, ο Ν. Γκαργκάνας, κ.α "θατσεριστές" της νέας τάξης πραγμάτων και της παγκοσμιοποίησης.
Γ.Δ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.