Ατυχής η επένδυση της Εmma Delta στον ΟΠΑΠ


Διότι: 
 -Το "αποκλειστικό προνόμιο".... κανείς δεν ξέρει πόσο θα διατηρηθεί.
-Η οικονομική δυσπραγία, που θα διαρκέσει πολλά χρόνια, άσχετα τι λένε οι πολιτικοί, δεν θα επιτρέπει στον πολίτη να διαθέτει χρήματα στον "τζόγο",  όταν με δυσκολία θα πληρώνει την ΔΕΗ και τα χαράτσια. 
-Η φορολογία των κερδών των επιχειρήσεων θα αυξάνεται σταδιακά -άσχετα τι λένε οι πολιτικοί- διαφορετικά οι κύριοι της κρατικής διακυβέρνησης δεν θα μπορούν να παίρνουν τα "μισθά" τούς.
-Ο μόνιμος "εναγκαλισμός" με τον όμιλο Κόκκαλη ....δεν βοηθάει....
-Ενδεχόμενες "κοινωνικές αντιδράσεις",  για τα εν γένει αντιλαϊκά μέτρα της κρατικής διακυβέρνησης, σαφώς δεν θα δημιουργούν  ευνοϊκό κλίμα για την αύξηση των εσόδων των επιχειρήσεων τυχερών παιγνίων.
 
Θετικό:
Κανείς δεν μπορεί ν' αρνηθεί, ότι ο αυτοδημιούργητος Δημήτρης Μελισσανίδης είναι αρκετά συμπαθείς ιδίως στους Έλληνες του Πόντου αλλά και στους ΑΕΚτζήδες λόγω της ενασχόλησής του στο παρελθόν και πρόσφατα, με τα προβλήματα του ιστορικού ομίλου.
 
ΣΥΜΒΟΥΛΉ:
Όσοι πολιτικοί  πλησιάζουν τον Δ.Μ, δεν είναι κατ' ανάγκην ειλικρινείς ....ο Ελληνικός λαός τους έχει βάλει -μέχρι στιγμής- διαγωγή -λίαν επιεικώς-  "κοσμία".
 
ΑΦΙΈΡΩΣΗ:
Καζαντζίδης - Απ' τους φίλους κάνε πέρα
 
 
ΣΗΜ.
Οι φωτογραφίες είναι από το περιοδικό Aegean News και αναφέρονται στο 8ο Πανελλαδικό Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών και απ' ότι λένε  ο Δ.Μ  έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη.
 
ΣΧΕΤΙΚΑ:
Στην Εmma Delta το 33% του ΟΠΑΠ
Έπειτα από πολύωρη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του Ταμείου, έγινε δεκτή η βελτιωμένη προσφορά της Emma Delta (συμμετέχουν ο Τσέχος Jiri Smejc, ο όμιλος Μελισσανίδη, ο όμιλος Κοπελούζου, κλπ) η οποία ανήλθε σε 652 εκατ. ευρώ.
 
Δημήτρης Μελισσανίδης. Η αυτοκρατορία 6 δισ. δολ της Aegean
 
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Σχόλια