Τρίτη, 14 Μαΐου 2013

Σταυρούλα Ξουλίδου: Οι κυβερνώντες οδηγούν καθηγητές, μαθητές και γονείς στην απελπισία

«Θέλουμε από τους καθηγητές να διδάξουν στα παιδιά μας γνώση, αξιοπρέπεια, ήθος και αρετή. 
Αυτές, ακριβώς, τις αξίες επέλεξε να ισοπεδώσει η κυβέρνηση με την υιοθέτηση αυταρχικών πολιτικών και την καταστρατήγηση των δημοκρατικών θεσμών.


Τα χαρτιά στρατιωτικού τύπου καμιά σχέση δεν μπορούν να έχουν με την Παιδεία. Αντίθετα, προκαλούν το κοινό αίσθημα, γιγαντώνουν τα χάσματα και οξύνουν τις διαφορές.

Οι κυβερνώντες επιλέγουν την αδιαλλαξία, επιδεικνύοντας το πιο αυταρχικό τους προσωπείο και οδηγούν καθηγητές, μαθητές και γονείς στην απελπισία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.