Σάββατο, 18 Μαΐου 2013

Δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης ο νόμος για το γάμο μεταξύ προσώπων του ίδιου φύλου

Ο νόμος που ανοίγει το δρόμο για το γάμο μεταξύ προσώπων του ίδιου φύλου στη
Γαλλία, υπογράφηκε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Φρανσουά Ολάντ και δημοσιεύεται σήμερα στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης.

Το Συνταγματικό Συμβούλιο είχε επικυρώσει πλήρως χθες Παρασκευή αυτό το νόμο έπειτα

από τέσσερις μήνες κοινοβουλευτικής μάχης και διαδηλώσεων, ανοίγοντας το δρόμο για να γίνουν οι πρώτοι γάμοι τον Ιούνιο.
Ας μην ανησυχούν πάντως. Με Ολάντ πρωθυπουργό, θα υπάρξουν πολύ περισσότερες κηδείες. Οι φασίστες τύπου Πεταίν, έχουν έφεση στην δημιουργία κοινωνικού χάους για να μένει η εγκληματική τους πολιτική στο απυρόβλητο. Ρωτήστε και τους Έλληνες και διώχτε τον όσο προλαβαίνετε.

olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.