ΜΙΧΑΛΗΣ Ο ΚΟΙΝΩΝΙΣΤΗΣ !

Tου “Αλιέως”
Εν τέλει είσαι τεράστιος Μιχάλη Σάλλα. Ο άπαιχτος, ο άνθρωπος όλων των εποχών, ο γητευτής των τραπεζών, ο έχων το μεγαλύτερο διαφημιστικό budget  αυτή την περίοδο.
Παίζεις παντού, ΜΜΕ, εφημερίδες, περιοδικά, sites ακόμη και σε blogs  βλέπω καταχωρήσεις της Πειραιώς, της Αγροτικής, της Γενικής. Σε λίγο θα αρχίσουν να τρέχουν και τα προγράμματα της CPB, της Κύπρου, της Millennium. Τεράστια η διαφημιστική....
σου παρουσία Μιχάλη Σάλλα, να υποθέσω πως ανάλογη είναι και η επιρροή που ασκείς στα καθημαγμένα μέσα ενημέρωσης (;), στα χρεοκοπημένα κανάλια και εφημερίδες. Σούζα θα πρέπει να κάθονται απ΄ ότι φαντάζομαι.

  Για αυτό και διάβασα την συνεντευξάρα σου στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ της ΚΥΡΙΑΚΗΣ, τεράστια συνέντευξη, με δηλώσεις σου πως δεν θα χρηματοδοτείς εταιρείες που απασχολούν ΄΄μαύρο προσωπικό΄΄ και ΄΄ανασφάλιστη εργασία΄΄. 

Και κοινωνιστής λοιπόν.

  Αλλά και το να  δηλώνεις πως το πολυπληθές προσωπικό των 6 τραπεζών  θα μειωθεί δια της οικοθελούς αποχώρησης των εργαζομένων άλλη τεράστια σύλληψη.

Αλλά επειδή εμείς εδώ στον lobbystas είμαστε αφελείς μπορείς να μας εξηγήσεις πως θα αποχωρήσουν οικοθελώς από τους 25.000 και βάλε εργαζόμενους που έχεις στη δούλεψη σου.

Το περίφημο sabbatical, που πρώτοις εφάρμοσες πιλοτικά, πριν από δύο χρόνια τι είδους εργασία ακριβώς είναι ή η εκ περιτροπής του 3-4ήμερου.

  Γιατί απ΄ ότι με πληροφορούν κάτι καλόπαιδα από την ΟΤΟΕ στην τελευταία συνάντηση της με τραπεζίτες


θέμα μείωσης προσωπικού (και μάλιστα ταχύτατα απ΄ ότι υπολόγιζαν) εκτός από τον μονίμως...κοινωνιστή Κωστόπουλο έθεσες και εσύ Μιχάλη Σάλλα.

Η μήπως δεν είναι έτσι και με πληροφόρησαν λάθος;
lobbystasgr

Σχόλια

  1. Δεν υπάρχει μεγαλύτερος τοκογλύφος απο την Πειραιώς. 'Οποιος θέλει και στοιχεία, μπορώ να τα προσκομίσω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.