Σάββατο, 25 Μαΐου 2013

Αγγλική δικηγορική φίρμα, έκρινε νόμιμο το Ελληνικό Μνημόνιο. Το σάστισμα του Άδωνη!

  Η φωτογραφία εμφανίζει τον τουιτερικό διάλογο του πολιτευτή και στελέχους των Αν. Ελλήνων Μπάμπη Παπασπύρου, με τον ανεκδιήγητο βουλευτή της ΝΔ, Άδωνη Γεωργιάδη. Ο διάλογος αφορά για το πιο νομικό πρόσωπο γνωμοδότησε θετικά για το 1ο Ελληνικό Μνημόνιο. Ο Μπάμπης Παπασπύρος, αναφέρει ότι αυτή η εταιρία είναι, η αγγλική δικηγορική φίρμα, ''Slaughter and May'', και καμία θετική γνωμοδότηση δεν υπήρξε από τον θεσμικό νομικό σύμβουλο του Κράτους, το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους(Ν.Σ.Κ).


  Ο προκλητικός και θρασύς Άδωνης Γεωργιάδης, αφού αποφεύγει να απαντήσει, και ακόμα και μετά την αποκάλυψη της αγγλικής δικηγορικής φίρμας που ενέκρινε το Ελληνικό Μνημόνιο, στην αναφορά Παπασπύρου, ότι το θέμα τότε το έφερε η ΝΔ, απαντάει...''Περασμένα ξεχασμένα'', μιας και σήμερα η προφανώς η ΝΔ, έχει συνέλθει από την τότε αντιμνημονιακή υστερία, και είναι πλέον με συνέπεια στον δρόμο της λογικής, της εξαθλίωσης του Ελληνικού λαού.
  Πάμε τώρα στην αγγλική δικηγορική φίρμα ''Slaughter and May''...Ειρωνική η επωνυμία της, μίας και το πρώτο Ελληνικό μνημόνιο-σφαγή του ελληνικού λαού, πέρασε τον Μάη του 2010. Η επίσημη ιστοσελίδα της είναι εδώ. Και στα κομμάτι της ιστοσελίδας της, με τα νέα και τις συνεργασίες της, όντως αναφέρεται και επιβεβαιώνεται η καταγγελία του Μπάμπη Παπασπύρου.

Η συγκεκριμένη αγγλική δικηγορική φίρμα, αναζητώντας την εμπειρία της σε αυτά τα θέματα, είδαμε ότι τυχαίως ασχολήθηκε πάλι με το Ιρλανδικό μνημόνιο, γνωμοδοτώντας πάλι θετικά (και μην ακούσω μπούρδες, περί επιτυχημένου μοντέλου, μιας και οι συνέπειες του είναι ανάλογες με αυτές, σε Ελλάδα, Ισπανία και Πορτογαλία), όπως και υπερασπίστηκε το Αγγλικό κράτος που ζήταγε από τους Ισλανδούς να πληρώσουν για την κατάρρευση των αγγλικών τραπεζών, εκεί στην Ισλανδία!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.