Τρίτη, 21 Μαΐου 2013

ΣΟΥΠΕΡ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ...

Το σήμα αριστερά είναι η πρόταση διευθύνοντος συμβούλου διαφημιστικής εταιρείας προς συνδυασμό της Νέας Δημοκρατίας στις Δημοτικές - Περιφερειακές Εκλογές 2010, που συμβαίνει να διατελεί σύμβουλος στα πλέον υψηλά κλιμάκια του κυβερνώντος κόμματος. Το σήμα δεξιά υιοθετείται από σημερινό μη κοινοβουλευτικό κόμμα.

Βρείτε τις (όλως τυχαίες) διαφορές και τις (ακόμη πιο τυχαίες) ομοιότητες ανάμεσα στα δύο και μπείτε στη σούπερ κλήρωση για ένα μαγευτικό ταξίδι στις εξωτικές Κουκουβάουνες.....

Υ.Γ.: Στο ενδεχόμενο που το ανεβάσετε σε facebook ή twitter, ή κάνετε και μία κοινοποίηση (share) μέσω social media, κερδίζετε διπλή παρουσία στο σούπερ διαγωνισμό.

1 σχόλιο:

  1. ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ "ΣΧΗΜΑΤΑ" ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΗ ΣΒΑΣΤΙΚΑ, ΠΑΝΑΡΧΑΙΟ ΔΡΑΒΙΔΙΚΟ - ΠΕΛΑΣΓΙΚΟ - ΙΝΔΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΠΟΥ ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΩΣ ΕΜΒΛΗΜΑ - ΣΥΜΒΟΛΟ, ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΠΡΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ......ΑΥΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.