Τετάρτη, 22 Μαΐου 2013

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΙΣ ΗΠΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΙΣ ΗΠΑ
Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος κατά την επίσκεψή του στις ΗΠΑ στα πλαίσια του επίσημου συνεδρίου των ΑΧΕΠΑ στην Ουάσινγκτον πραγματοποίησε ομιλία στο Καπιτώλιο.
Στην ομιλία παρευρέθηκαν οι κυβερνήτες των ΑΧΕΠΑ όλων των πολιτειών των ΗΠΑ και γερουσιαστές ελληνικής καταγωγής.
Στην ομιλία του ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
Πάνος Καμμένος ανέπτυξε τα εθνικά θέματα, που αφορούν την Κύπρο, τα ελληνοτουρκικά, την ονομασία του κράτους των Σκοπίων. Ανέπτυξε επίσης θέματα που αφορούν τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις, την οικονομική κρίση, και τη διεύρυνση των ελληνοαμερικανικών οικονομικών σχέσεων στον τομέα εξόρυξης πετρελαίου και φυσικού αερίου.
Οι επαφές και οι συναντήσεις του προέδρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ με γερουσιαστές θα συνεχιστούν ως το βράδυ όταν και θα παρατεθεί επίσημο δείπνο και θα πραγματοποιηθούν βραβεύσεις Ελλήνων από τους ΑΧΕΠΑ.
Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος συνεχίζει τις επαφές με αμερικανούς αξιωματούχους και ομογενείς.
Τέλος θα ανακοινωθεί για τον προσεχή Οκτώβριο πρόγραμμα συγκρότησης και λειτουργίας συντονιστικών επιτροπών των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.