Τετάρτη, 15 Μαΐου 2013

Δώσε και εσυ ένα στικάκι ..Μπορείς..

Ιωάννης Διώτης: «Είχα και τρίτο στικάκι με τη λίστα Λαγκάρντ»

Αιχμάλωτος των αντιφάσεων, τις οποίες ο ίδιος δημιούργησε, έπεσε ο πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ Ιωάννης Διώτης κατά τη χθεσινή - τρίτη στη σειρά - κατάθεσή του στην Προκαταρκτική Επιτροπή της Βουλής που διερευνά τυχόν ποινικές ευθύνες του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου.
Κι αυτό γιατί χθες προχώρησε τελικώς στην παραδοχή ότι είχε στην κατοχή του και τρίτο στικάκι με τη λίστα Λαγκάρντ, καθώς και ότι κρατούσε σημειώσεις από τα αρχεία. Συγκεκριμένα, ο κ. Διώτης, ο οποίος στις δύο προηγούμενες καταθέσεις του είχε αποκρύψει την ύπαρξη τρίτου USB, υποστήριξε χθες ότι χρησιμοποίησε το τρίτο αντίγραφο που δημιούργησε ως «USB εργασίας», λέγοντας πως «το δημιούργησα μόνο για τις εκτυπώσεις και μετά το πέταξα». Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ υποστήριξε επίσης ότι στις 16/1/2012 - δηλαδή την ημερομηνία που, σύμφωνα με την πραγματογνωμοσύνη της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών (ΔΕΕ), το επίμαχο USB συνδέθηκε για τελευταία φορά στον φορητό υπολογιστή του - άνοιξε το στικάκι προκειμένου να ελέγξει το περιεχόμενό του και όταν διαπίστωσε πως ήταν εκείνο για τις εκτυπώσεις, στη συνέχεια το κατέστρεψε. Στην ερώτηση, βέβαια, του βουλευτή του ΚΚΕ Σπύρου Χαλβατζή για ποιον λόγο δεν ενημέρωσε εξαρχής την Επιτροπή για την ύπαρξή του, ο κ. Διώτης φέρεται να απάντησε ότι «το είχα πει αλλά με διαφορετικό τρόπο»...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.