Τρίτη, 21 Μαΐου 2013

Δεν ακυρώνεται το λάθος θέμα στα Μαθηματικά


Στην απόφαση να μην ακυρώσει το λάθος θέμα στα «Μαθηματικά και Στοιχεία Στατιστικής Γενικής Παιδείας» των Εσπερινών Λυκείων προχώρησε η Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων που συνεδρίασε το απόγευμα της Τρίτης. 
Η Επιτροπή αναγνωρίζει το λάθος στο θέμα Δ3 επισημαίνοντας ότι
πρόκειται για «ασύμβατη υπόθεση» προσθέτοντας, όμως, ότι «ουδόλως επηρεάζει την επίλυση του θέματος». Η ΚEΕ θα αποστείλει οδηγίες στα βαθμολογικά κέντρα προκειμένου να υπάρξει «ισότιμη και αντικειμενική βαθμολόγηση όλων των υποψηφίων» θα αποστείλει η Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων όπως αποφάσισε μετά τη συνεδρίαση. Το λάθος στις πανελλαδικές εξετάσεις για περίπου 500 μαθητές Εσπερινών Λυκείων εντόπισε η Μαθηματική Εταιρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.