Δευτέρα, 6 Μαΐου 2013

Η απάντηση του Α/ΓΕΕΘΑ στο θέμα του Εθνικού ύμνου την Ανάσταση...

12h
Συγχαρητήρια στα τμήματα των Στρατιωτικών Σχολών που έψαλλαν λεβέντικα τον Εθνικό Υμνο χθες το βράδυ στην Ανάσταση στην Αθήνα.

Υ.Γ
Εμείς δεν του έχουμε χαρισθεί του κ. Κωσταράκου...βλέπε "ντουντούκα" , άλλες άστοχες αποφάσεις και μη αντίδραση στην απαξίωση των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων...
Αλλά τα σωστά πρέπει να λέγονται..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.