Δευτέρα, 6 Μαΐου 2013

ΔΝΤ: Ιδιαίτερα υψηλό το δημόσιο χρέος της Ελλάδας

Στην Ευρώπη το μπαλάκι για τη βιωσιμότητα του χρέους ...

Το δημόσιο χρέος της Ελλάδας παραμένει «ιδιαίτερα υψηλό», διαπιστώνει το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, σε έκθεσή του που δόθηκε στη δημοσιότητα τη Δευτέρα. Ρίχνει το μπαλάκι στους Ευρωπαίους για έκτακτη ενίσχυση της χώρας, ώστε να αποκατασταθεί η βιωσιμότητα του χρέους.
Ζητεί από την Ελλάδα συνέχιση των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων για την ανάκαμψη της οικονομίας. Κάνει λόγο για «διαβόητη φοροδιαφυγή» και «ταμπού» απολύσεων στο Δημόσιο. Παράλληλα, διαπιστώνει εξαιρετική πρόοδο της Ελλάδας στη δημοσιονομική προσαρμογή σε σύγκριση με οποιαδήποτε διεθνή περίπτωση. 
enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.