Πέμπτη, 23 Μαΐου 2013

Κοντά στα διυλιστήρια της ΕΚΟ η φωτά που καίει εδώ και λίγες ώρες στη Θεσσαλονίκη

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά που καίει εδώ και λίγες ώρες σε ξερά χόρτα στα Διαβατά. 


Στο σημείο επιχειρούν πυροσβεστικά οχήματα με τα πληρώματά τους, ενώ στη μάχη για την κατάσβεση της έχουν μπει και καναντέρ. Στο σημείο βρίσκονται επίσης και δυνάμεις της αστυνομίας, όπως και του στρατού.
Το ανησυχητικό είναι πως αυτή την ώρα ένα από τα μέτωπα της φωτιάς έχει φτάσει σε βενζινάδικο που βρίσκεται απέναντι από τα διυλιστήρια της ΕΚΟ, όπου στις εγκαταστάσεις της γίνονται ήδη ρήψης νερού ώστε να μην μπορέσει να φτάσει εκεί η φωτιά. 

Συνεχής ενημέρωση  
altalt


Τελευταία Ενημέρωση (Πέμπτη, 23 Μάιος 2013 18:20)
thousandnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.