Τετάρτη, 22 Μαΐου 2013

Τέρενς Κουίκ: Την αγανάκτηση των κατοίκων της Αμανής Χίου ποιος την ακούει;

  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΙΟΥ
ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΝΗΣΙ
ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ
Οι τρείς γιατροί της περιοχής που καλύπτουν το 1/3 της εδαφικής περιφέρειας της Χίου, είναι στην ουσία ένας, αφού οι άλλοι δύο προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και σε άλλα μέρη του νησιού, με αποτέλεσμα οι κάτοικοι των χωριών της Αμανής να εύχονται να μην συμβεί κάποιο έκτακτο περιστατικό.

Ευτυχώς μέχρι σήμερα δεν έχουμε θρηνήσει κάποιο θύμα της κρατικής αδιαφορίας, αφού σε αρκετές περιπτώσεις χρειάστηκε να μεταφερθεί ασθενής από την Βολισσό στα Κουρούνια, όπου εδρεύει ο ένας γιατρός.
Ο καταγόμενος από την περιοχή, Υπουργός της κυβέρνησης γνωρίζει το τεράστιο αυτό πρόβλημα; Κι αν ναι, τι έχει κάνει γι’ αυτό το σοβαρό θέμα;
Εμείς πάντως το συγκεκριμένο θέμα θα το προωθήσουμε στην Βουλή, όπως και πολλά άλλα, μέσω της νέας επίσκεψης του Βουλευτή Επικρατείας κ. Τέρενς Κουίκ στο νησί μας το απόγευμα της Πέμπτης 23/05/2013, ο οποίος θα έχει συναντήσεις με φορείς, πολίτες και με τα μέλη της Συντονιστικής μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.