Έλενα Κουντουρά: Τα ψέματα τελείωσαν. Δεν βρισκόμαστε στο παρά πέντε, αλλά στο και πέντε. Απαιτούνται αποφάσεις και πάνω απ’ όλα σοβαρότητα

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΤΟΜΕΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ Α’ ΑΘΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ 12ΧΡΟΝΟ ΡΩΣΟ ΤΟΥΡΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ
«Το γεγονός της μανιασμένης δολοφονικής επίθεσης του Ολλανδού ανιματέρ ξενοδοχείου της Χερσονήσου σε ένα μικρό παιδί από τη Ρωσία, αφού του είχε κλέψει νωρίτερα ηλεκτρονικό εξοπλισμό, έρχεται να προστεθεί στο άλλο, νωπό στη μνήμη μας, γεγονός της Πάρου με τον Πακιστανό και τη νεαρή Μυρτώ.


Όλοι πλέον πρέπει να έρθουν ενώπιον των ευθυνών τους, διότι εδώ δεν μιλάμε πλέον για μεμονωμένα, έστω και πρωτοφανή σε αγριότητα και κτηνωδία, περιστατικά βγαλμένα μέσα από το αστυνομικό δελτίο, αλλά για μία κατάσταση η οποία εκθέτει σε μεγάλους κινδύνους συνολικά την εικόνα του Ελληνικού Τουρισμού.

Ειδικότερα δε η δημοσιότητα που λαμβάνει το γεγονός στη Ρωσία, αποτελεί ακόμη μεγαλύτερο πλήγμα, καθώς αποτελεί μία από τις κυριότερες αναδυόμενες αγορές για τον Ελληνικό Τουρισμό, με πελάτες ιδιαιτέρως απαιτητικούς.

Δεν είναι δυνατό να υπάρχουν πλέον επιχειρηματίες στους τουριστικούς κλάδους που να προτιμούν έναντι των δικών μας επαγγελματιών, οι οποίοι όχι μόνο διαθέτουν τεράστια εμπειρία στην τουριστική εξυπηρέτηση αλλά και έμφυτο το αίσθημα της σωστής φιλοξενίας στη χώρα του Ξενίου Διός, διάφορους τυχάρπαστους εποχικούς απασχολούμενους, που προέρχονται από το εξωτερικό και δουλεύουν για χαμηλά μεροκάματα χωρίς ασφάλιση.

Ανθρώπους που κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί για το ποιόν τους, το χαρακτήρα και την συμπεριφορά τους.

Στο θέμα του Τουρισμού, ο οποίος αποτελεί κύρια πλουτοπαραγωγική πηγή της χώρας, δεν είναι δυνατό να υπάρχουν ούτε εκπτώσεις, ούτε ημίμετρα, ούτε αβλεψίες.

Υποχρέωση της Πολιτείας είναι επίσης να παρέχει στους επιχειρηματίες κίνητρα προκειμένου να προτιμούν σε απόλυτο βαθμό το ημεδαπό στελεχιακό και υπαλληλικό δυναμικό και αυτό, όχι μόνο προκειμένου να τονωθεί συνολικά η Απασχόληση και να αντιμετωπιστεί η καλπάζουσα Ανεργία, αλλά για να υπηρετηθεί ο αντικειμενικός σκοπός της βελτιστοποίησης του τουριστικού μας προϊόντος.

Γι’ αυτό το λόγο ας αφήσει τις διαγγελματικές αναφορές ο πρωθυπουργός και να λάβει τις τολμηρές πολιτικές ΑΝΤΙμνημονιακές αποφάσεις που θα καταστήσουν τον Τουρισμό όχι μόνο ατμομηχανή ανάπτυξης και ευημερίας, αλλά Εθνική Υπόθεση των Ελλήνων.
Τα ψέματα τελείωσαν. Δεν βρισκόμαστε στο παρά πέντε, αλλά στο και πέντε. Απαιτούνται αποφάσεις και πάνω απ’ όλα σοβαρότητα».



Σχόλια

  1. Ολλανδός = Πακιστανός
    Αρα
    Κοινοτικός εργαζόμενος = λαθρομετανάστης


    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.