Σάββατο, 25 Μαΐου 2013

ΕΔΩ ΟΛΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ...ΚΑΙ ΕΔΩ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ !!!

 Ο Πάνος Θεοδωρίδης απασφάλισε, στόχευσε και χτύπησε στο ... ψαχνό!


Απασφάλισε και την ... έριξε!
Η εκπομπή anti-lifestyle, του καναλιού Vmedia της "Συντροφιάς του Περιβάλλοντος", μας ενημερώνει για το τι μας "σερβίρουν" τόσα χρόνια και ποιά είναι τα αποτελέσματα της ... παθητικότητάς μας! Ο Πάνος Θεοδωρίδης στοχοποιεί και πυροβολεί χωρίς φόβο και με πάθος!


Τα είπε Όλα;!
Ο καλεσμένος της εκπομπής, κος Παν. Θεοδωρίδης, οικονομολόγος,
ασφαλιστής, μέλος του κινήματος "Αντίσταση Τώρα" που δημιουργήθηκε το Σεπτέμβρη του '11 και έχοντας σύνθημα "Πολεμάμε το Σύστημα με τα ίδια Του τα Όπλα" μας ξενάγησε στον δαιδαλώδη κόσμο του οικονομικολογιστικού συστήματος και των Τραπεζών και μας ... "άνοιξε τα μάτια" με τα εργαλεία του ίδιου του Συστήματος:  Τη νομολογία.
Το σύστημα, υποστήριξε, στηρίζεται στην πλήρη άγνοια νόμων και εγκυκλίων από τους περισσότερους από εμάς. Τα λόγια και οι δεσμευτικές υποσχέσεις των Πολιτικών απέχουν "έτη φωτός" από τους νόμους που δημοσιεύονται στα Φύλλα Εφημερίδας της Κυβέρνησης (ΦΕΚ). Εύστοχα μας λέει ότι, ειδικά τα τελευταία 3 χρόνια, οι κυβερνήσεις έκαναν ένα τραγικό λάθος:
Άφησαν τον κόσμο χωρίς δουλειά! Και όταν κάποιος μένει χωρίς δουλειά βάζει το μυαλό του να σκεφτεί! Κάτι που δεν είχαν υπολογίσει στο σενάριο εξόντωσης της χώρας μας των τελευταίων 40 χρόνων! Αυτό το "λάθος" θα τους στείλει από "κει που ήρθαν".
Αυτή την περίοδο μας "πούλησαν" το παράθυρο της τηλεόρασης όπου μας εκθειάζει την πολιτική και τον πολιτισμό τους. Ακούσαμε τα δικά τους "Νέα" και απέκρυψαν αυτά που μας αφορούσαν. Μας τρομοκράτησαν.
Υποστηρίζει ότι ΟΛΟΙ οι κρατικοί προϋπολογισμοί των προηγούμενων ετών, αφαιρώντας τους τόκους και τα χρεωλύσια, είναι ΘΕΤΙΚΟΙ!
Τονίζει ότι η διακυβέρνηση της χώρας είναι 7-κομματική.
Μας ενημερώνει ότι οι Δημόσιοι υπάλληλοι έχουν προσληφθεί με βάση τον ν. 3528/2007 (αρ. 24 και 25) που αναφέρει ότι: "ο Δημ. Υπάλληλος (Δ.Υ.) "υπηρετεί" το λαό και τα συμφέροντά του, οφείλει πίστη και υπακοή στο Σύνταγμα και πως εάν οι διαταγές που θα λάβει από τους ανωτέρους του είναι προδήλως (=όχι αναγκαστικά αποδεδειγμένη) αντισυνταγματικές ή παράνομες οφείλει να μην τις εκτελέσει και να το αναφέρει". Οι περισσότεροι Δ.Υ. δεν γνωρίζουν αυτόν τον νόμο!
Η κίνηση μας έχει φτιάξει ένα 16σέλιδο Εξώδικο που τους καλούμε (ως φορολογούμενοι) να μην εφαρμόσουν παράνομες διατάξεις και νόμους διότι σε αντίθετη περίπτωση θα στραφούμε εναντίον τους.
Η ίδια κίνηση επίσης έχει δημιουργήσει ένα Δικόγραφο Αγωγής (βασισμένη στην Αγωγή των Δικαστικών για τις μειώσεις των δικών τους αποδοχών), για τους Δ.Υ., την οποία μπορούν να καταθέσουν εναντίον της κυβέρνησης και δικαστικά να διεκδικήσουν την επαναφορά του μισθολογίου τους στο ύψος που ήταν πριν την έναρξη των όποιων μειώσεων.
Οι έκτακτοι φόροι (π.χ. χαράτσι) έχουν επιβληθεί με το πρόσχημα της Έκτακτης Ανάγκης που περιήλθε η χώρα. Το ΣτΕ έχει αποφανθεί για την νομομότητα ή όχι του χαρατσιού όσον αφορούσε το 2011 και 2012. Με βάση όμως τα Επίσημα οικονομικά στοιχεία του Κράτους και τα επίσημα Κρατικά έγγραφα Δεν τίθεται θέμα Έκτακτης Ανάγκης!

ΒΟΜΒΑ 1-Χαράτσι/Μνημόνιο: υπήρχε ενδεχόμενος "Δόλος" (βλ. τους λόγους στο βίντεο που ακολουθεί) από τον Δικηγορικό Σύλλογο ή από Ένωση Καταναλωτών όταν στράφηκε προς το ΣτΕ, περί συνταγματικότητας ή όχι του χαρατσιού αλλά και του 1ου Μνημονίου! 
ΒΟΜΒΑ 2-ΤΡΑΠΕΖΕΣ: από το '08 μέχρι σήμερα έχουν χρηματοδοτηθεί οι τράπεζες, μέσω του Κράτους, με 233 δις! Εκ των οποίων τα 93 έπρεπε να έχουν διοχετευθεί (ν. 3723/2008) σε Στεγαστικά Δάνεια, κεφάλαια κίνησης μικρομεσαίων επιχειρήσεων και επιχειρήσεων ζωτικής σημασίας. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ. Αυτό δεν εφαρμόστηκε και συνεπώς θεωρείται ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ! (βλ. τους λόγους στο βίντεο που ακολουθεί).
ΒΟΜΒΑ 3-Που πήγαν;: Που πήγαν αυτά τα λεφτά της υπεξαίρεσης;
Ένα μέρος το πήραν οι ίδιοι οι Τραπεζίτες, ένα άλλο οι πολιτικοί και το υπόλοιπο κάποιοι από εμάς (οι ... ημέτεροι)! (βλ. επεξηγήσεις στο βίντεο που ακολουθεί).
ΒΟΜΒΑ 4-ΑΠΑΤΗ;: Την υποχρέωσή τους οι Τράπεζες να αποπληρώσουν την χρηματοδότησή τους, αφού πήραν τα χρήματα από την ΕΚΤ, την μετέθεσαν στο Κράτος (με την συνδρομή του) εκδίδοντας (το Κράτος) 3ετή ομόλογα και με την "νομοθετική" δέσμευσή του (ΦΕΚ 2151, 31/12/10) να αποπληρώσει την χρηματοδότηση εάν αυτό δεν το κάνουν οι τράπεζες! Και φυσικά οι τράπεζες ΔΕΝ πλήρωσαν! (βλ. αναλυτικά τις διαδικασίες που ακολουθήθηκαν στο βίντεο που ακολουθεί).
ΒΟΜΒΑ 5-ΕΥΘΥΝΕΣ ΚΟΜΜΑΤΩΝ: Για όλα τα στοιχεία απάτης και υπεξαιρέσεων έχουν ενημερωθεί εγγράφως ΟΛΑ τα κόμματα της Βουλής αλλά δεν έχει απαντήσει κανένα! (βλ. την σχετική αναφορά στο βίντεο που ακολουθεί).
ΒΟΜΒΑ 6-έμμεση ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗΣ: σε εξώδικο που απεστάλει στην Eurobank δόθηκε η έγγραφη απάντησή της: "Δεν ευθυνόμαστε εμείς"!!!! (βλ. την σχετική αναφορά στο βίντεο που ακολουθεί).
ΒΟΜΒΑ 7-ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ!? Εάν το Κράτος χρεωκοπήσει ο δανειστής χάνει τα λεφτά του.          Αυτό σημαίνει ότι το χρέος ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ!
Τι έκανε όμως το κράτος το 1964; Όταν το 1932 το κράτος μας επτώχευσε (Ελ. Βενιζέλος) άρα το χρέος μας διαγράφηκε, ήρθε το κράτος και με Απόφαση (ΦΕΚ 165/25-09-64) των: Βασιλέα Κων/νου Β΄, Γεωργίου Π'νδρέου, Ανδρέα Π'νδρέου, Κων/νου Μητσοτάκη, Πολυχρονίδη, Μελά, Π. Βαρδινογιάννη, Μπακόπουλου, Γιαννόπουλου, Κανελλόπουλου, Ζίγδη...ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΘΗΚΕ εκ νέου το χρέος μας με προσαύξηση 60%! (βλ. το χρονικό στο βίντεο που ακολουθεί).
ΒΟΜΒΑ 8-Euro: καταστροφή είναι το Ευρώ και Όχι οποιοδήποτε Εθνικό νόμισμα. (βλ. τους λόγους στο βίντεο που ακολουθεί).

ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ (ΒΙΝΤΕΟ) ΕΔΩ
ΠΗΓΗ   http://z-up-ink.blogspot.gr/2013/05/blog-post_23.html

http://antistasitora.blogspot.gr/2013/05/blog-post_25.html

3 σχόλια:

 1. Σε μερικά συμφωνώ σε άλλα διαφωνώ. Δεν είναι δυνατόν να χαρακτηρίζει μνημονιακά το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων ή π.χ. το ΚΚΕ.

  Και το συγκεκριμένο κίνημα κάνει το ίδιο τεράστιο λάθος. Συμβάλλει στην διαίρεση των Ελλήνων.

  Δυστυχώς ενώ όλοι οι Έλληνες συμφωνούμε στα περισσότερα ο κατακερματισμός μας σε μικροσκοπικά κινήματα και κόμματα έχει ως αποτέλεσμα οι απατεώνες να συνεχίζουν ακάθεκτοι το έργο τους.

  Η διχόνοια των Ελλήνων για μία ακόμα φορά αποδεικνύεται μοιραία. Για να πατάξουμε τη χούντα πρέπει να ενωθούμε. Πρέπει να προτάξουμε αυτά που μας ενώνουν και όχι αυτά που μας χωρίζουν. Στο τέλος η δημοκρατική λειτουργία θα αποφασίσει και για τα τελευταία. Αν δεν συμμαχήσουν αριστεροί με δεξιούς, δημόσιοι υπάλληλοι με εμπόρους, αγρότες με λιμενεργάτες κ.ο.κ. ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.

  Έλληνες ας ενωθούμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ για να δούμε τι μπορούμε να σώσουμε!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. @Kapoios

  Να ενωθούμε με ποιους??? Αυτούς που δεν έχουν καν βγάλει στη δημοσιότητα τα 233 Δις + δεν ξέρω πόσα ακριβώς επιπλέον έχουν πάρει οι Τράπεζες??

  Αυτές που δεν έχουν κάνει σωστές νομικές υπηρεσίες για τους πολίτες που τους στηρίζουν???

  Όταν εμείς λέμε ένωση εννοούμε ένωση με το λαό και όχι με τους φυτευτούς Εθνοσωτήρες που τίποτα δεν λένε με στοιχεία όπως αυτά που ακούγονται στα video. Τα δικαστήρια χρειάζονται στοιχεία για να γλυτώσει ο Πολίτης το βιος του. Και με αυτά που άκουσες αν είχαν γίνει γνωστά και είχαν την στήριξη αυτών που εσύ θεωρείς αντιμνημονιακούς, το matrix θα είχε ήδη τελειώσει.

  Ρίξε μια ματιά σε αυτό http://www.scribd.com/doc/104808421/%CE%9C%CE%AE%CE%BD%CF%85%CF%83%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC-Marfin-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC-%CF%80%CE%B1%CE%BD%CF%84%CF%8C%CF%82-%CF%85%CF%80%CE%B5%CF%85%CE%B8%CF%8D%CE%BD%CE%BF%CF%85
  (είναι το ακριβές δικόγραφο που κατέθεσα την 5-4-2013 με τη μορφή μήνυσης και βρίσκεται στα χέρια του κ. Ορνεράκη απλά δεν έχω σκανάρει το επικυρωμένο) και θα καταλάβεις. Ψάχνω και κανένα μάγκα δικηγόρο να το καταθέσει με τη μορφή αγωγής και ασφαλιστικών.

  Γιώργος Σαρρής.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Να ενωθούμε ναι όλοι! Ανεξάρτητοι Έλληνες, ΚΚΕ, Σύριζα, Σπίθες, 300 Έλληνες, Αντίσταση τώρα, Πατριωτικό Μέτωπο κλπ.

   Υπάρχουν διαφορετικές απόψεις για πολλά θέματα, αλλά αν συμφωνούμε όλοι ότι η Ελλάδα βρίσκεται υπό κατοχή τότε θα πρέπει να αντιληφθούμε ότι οφείλουμε να ενωθούμε και να πολεμήσουμε για να την απελευθερώσουμε.

   Δεν πρόκειται να κάνουμε τίποτα μέσω της δικαιοσύνης διότι απλά αντίθετα με ότι ορίζει το σύνταγμα η δικαιοσύνη είναι απόλυτα ελεγχόμενη τουλάχιστον σε ανώτερα κλιμάκια. Όσο για τα κατώτερα κλιμάκια όπως έχει δείξει η κυβέρνηση απλώς δεν εφαρμόζει τις αποφάσεις τους, τα αγνοεί τελείως.

   Μόνη λύση είναι η κατάληψη της εκτελεστικής εξουσίας και η δρομολόγηση εθνικής εθνοσυνέλευσης για δημιουργία νέου συντάγματος. Αλλά για να γίνει αυτό (οτιδήποτε) πρέπει να διώξουμε από την εξουσία τους προδότες!

   Διαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.