Πέμπτη, 16 Μαΐου 2013

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.......

ΑΣΤΑ ΚΑΤΩ ΜΠΑΡΜΠΑ......ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛΗ

Σα δεν έχουν λεφτα για τις συντάξεις,την υγεια,την παιδεία,την άμυνα κτλ,αυτο δεν σημαινει οτι δεν έχουν.
Το αντίθετο μαλιστα.Επειδη δεν έχουν για σένα γιαυτο έχουν.
Απλά τα δίνουν αλλού,πχ ΣΕ ΕΞΥΠΝΑ ΛΕΟΦΩΡΕΙΑ.
Μάλιστα,σωστά ακουσατε!!!
.Οσο οι επιβάτες ειναι βλάκες ας ειναι τουλάχιστων έξυπνα τα λεωφορεία.
Εντως 18 μηνων θα γεμισει το λεκανοπέδιο με στάσεις μέσων μαζικής μεταφόρας "νέου" τύπου.Το έργο περιλαμβάνει την εγκατάσταση ενός δικτύου χιλίων «ευφυών» στάσεων στην πρωτεύουσα, μέσω των οποίων οι επιβάτες θα πληροφορούνται τον ακριβή χρόνο διέλευσης των οχημάτων από τις οθόνες που θα είναι τοποθετημένες στις στάσεις, καθώς και από το κινητό τους ή τον υπολογιστή τους.
Η συνολική σύμβαση φτανει τα 27 εκατομμύρια ευρουδάκια με 5.5 απο αυτα να ειναι κοινοτική χρηματοδότηση(για το τελικο λογαριασμο κρατηστε μια πισινη).
ΠΟΙΟς ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΑΔΟΧΟΣ?
ΜΑ ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΒΡΕ ΚΟΥΤΑ!!!!!
ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟΥ  Intrasoft International - Intrakat.ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΚΟΚΚΑΛΗΣ(intrakat.gr).

ΟΙ ΦΥΛΛΑΔΕΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΖΙΖ.


 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.