Τρίτη, 14 Μαΐου 2013

Νέο σκάνδαλο; Δίνουν το ΤΤ στον Λάτση;

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν μέσα ενημέρωσης και φήμες της αγοράς, το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, η τύχη του οποίου είναι στον αέρα εδώ και μήνες, περνά στα χέρια της Eurobank.

Προκλητικά, μέσα σε μια νύχτα, ο κ. Στουρνάρας που από το βήμα της Βουλής αποκάλεσε το ΤΤ «μη βιώσιμη τράπεζα» και έκτοτε σταμάτησε η διαπραγμάτευσή του στο ελληνικό χρηματιστήριο, φέρεται να περνά στα χέρια του κ. Λάτση. Η πληροφορία μεταδίδεται από το reporter.gr και επιβεβαιώνεται άτυπα και από το χρηματιστηριακό ταμπλό, μιας και η μετοχή της Eurobank έχει εκτοξευθεί κατά 16%.

olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.