Δευτέρα, 6 Μαΐου 2013

ΔΝΤ προς Έλληνες: Τώρα, εκτός από τον Μεξικάνο, μπορείτε να αγαπήσετε και εσείς τον Παπαδήμο.

Αποκαλύπτει η Τρολυμπία. Η παρέμβαση – ύμνος του ΔΝΤ για το χρέος, δεν ήταν μία απλή οικονομοτεχνική προσέγγιση. Ήταν ένας ύμνος του Έρωτα για έναν μεγάλο Έλληνα. Άλλον έναν διακεκριμένο που η κατάρα της φυλής τον υποχρεώνει να μεγαλουργεί εκτός των τειχών, αφού ως γνωστόν η Ελλάδα τρώει τα παιδιά της.
“Το Ελληνικό χρέος παραμένει δυσθεόρατο”, μας είπε με δύο λόγια το ΔΝΤ και άξαφνα, σαν οπτασία ήλθε στο μυαλό μας

το επικό διάγγελμα του Παπαδήμου για το PSI που θα “έριχνε” το χρέος σε βιώσιμα επίπεδα, σώζοντας την πατρίδα.
Είναι σίγουρο ότι μετά από αυτή την εξέλιξη, εκτός από τους μικροομολογιούχους που
είδαν τα χρήματα τους να εξανεμίζονται “για να μειωθεί το δημόσιο χρέος”, ενδέχεται να αγαπήσουν τον Λουκά Παπαδήμο και οι ασφαλισμένοι που δεν έχουν συνειδητοποιήσει ακριβώς τι έχει συμβεί με τις εισφορές τους. Το ίδιο και οι καταθέτες που θα νιώσουν την ηδονή να σνεισφέρουν με μιζανπλί καταθέσεων στις ηρωϊκές αγορές ομολόγων από τους Έλληνες τραπεζίτες, προκειμένου να σωθεί η Γερμανία. Απόλαυση που ήδη ένοιωσαν οι καταθέτες στις Κυπριακές τράπεζες.
Το ΔΝΤ μισεί τον μεγάλο Έλληνα Λουκά. Οφείλουμε να του ανοίξουμε την αγκαλιά μας και να πούμε “φτάνει πια”! Τα τέκνα της Ελλάδος δεν μπορεί να βρίσκουν παρηγοριά μονίμως σε ξένες αγκαλιές.

olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.