Οι ΑΝ.ΕΛ για το ταξίδι του Σαμαρά..

«Όταν ο κ. Σαμαράς βρίσκεται στην Κίνα σκέφτεται κάθε πρωί τους ανέργους, όταν επιστρέφει στην Ελλάδα επιστρατεύει όσους αγωνίζονται για το δικαίωμα στην εργασία.
Όταν είναι στην αντιπολίτευση καταγγέλλει το μνημόνιο ως βασική αιτία της ανεργίας, όταν βρίσκεται στην κυβέρνηση το εφαρμόζει με θρησκευτική ευλάβεια, με αποτέλεσμα η ανεργία να έχει εκτοξευθεί έως τώρα στο 27%.


Όταν βρίσκεται στην Ελλάδα υπόσχεται ότι θα πάει στο εξωτερικό να φέρει επενδύσεις, όταν πηγαίνει στο εξωτερικό το κάνει για επικοινωνιακούς λόγους και επιστρέφει στην πραγματικότητα με άδεια χέρια.
Όταν ο κ. Σαμαράς αποκαταστήσει τη σχέση του με την αλήθεια και αποκτήσει επαφή με την πραγματικότητα ας εξηγήσει στον ελληνικό λαό, πως είναι δυνατόν να συνεργάζεται με τους πολέμιους της μοναδικής πραγματικής κινεζικής επένδυσης στην Ελλάδα, την οποία υλοποίησε ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος ως Υφυπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας, Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής συνεργαζόμενος με την Cosco για το λιμάνι του Πειραιά».


Σχόλια