Τετάρτη, 8 Μαΐου 2013

Άδωνις: Τα πτυχία των ιδιωτικών πανεπιστημίων είναι καλύτερα από αυτά των κρατικών..(βίντεο)

Ο Άδωνις τώρα διαφημίζει ιδιωτικά πανεπιστήμια ...
Δείτε απόσπασμα της ομιλίας του βουλευτού της Ν.Δ κ. Άδωνι Γεωργιάδη στην τελετή αποφοίτησης του 2011 του Mediterranean College, μία από τις επιχειρήσεις του ομίλου Ξυνή.....


Με τη μόνη διαφορά ότι για το συγκεκριμένο όμιλο υπήρχαν από το 2010 δημοσιεύματα για χρέη εκατομμυρίων ευρώ προς το ελληνικό δημόσιο, ενώ ο όμιλος ελέγχονταν, σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα, για πλαστογραφία παραστατικών εις βάρος του δημοσίου. 
Παρόλα αυτά ο κ. Γεωργιάδης δεν πτοήθηκε.... Ο κ. Γεωργιάδης όμως δεν αναλώθηκε σε μια απλή ομιλία. Αν και βουλευτής δεν έκρυψε το θαυμασμό του για τα κολλέγια. 
Έφτασε μάλιστα στο σημείο να αναφέρει ότι παρέχουν πολύ καλύτερη εκπαίδευση από τα ελληνικά πανεπιστημία. 
Τόνισε ότι..:
Ως επί το πλείστον, τα κολλέγια παρέχουν καλύτερη εκπαίδευση από τα ελληνικά πανεπιστήμια...
Τα πτυχία των ιδιωτικών πανεπιστημίων είναι καλύτερα από αυτά των κρατικών.. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.